Οι αστυνομικοί που με εξόργισαν

Οι αστυνομικοί που με εξόργισαν

Κύριε διευθυντά
Δυστυχώς είμαι καθημερινά υποχρεωμένος να περνώ ανάμεσα από μαζεμένους αστυνομικούς που στέκονται στα πεζοδρόμια και δεν φορούν μάσκα. Οταν δεν μπορώ να τους αποφύγω αλλάζοντας πεζοδρόμιο ή κατεβαίνοντας στον δρόμο, αναγκάζομαι να τους μιλήσω. 

Ετσι, την Παρασκευή 21 Μαΐου και ώρα 20.15, στον περιφερειακό του Λυκαβηττού, έπεσα πάνω σε μαζεμένους αστυνομικούς και τους ζήτησα να φορέσουν τις μάσκες τους για να περάσω ακίνδυνα, αφού δεν μπορούσα να πάω από αλλού. Ο προκλητικότερος μου απάντησε ότι κάπνιζε τσιγάρο, που άρχισε να τυλίγει εκείνη την ώρα… Και ότι έπινε καφέ, που είχε αφήσει σε μία μοτοσικλέτα. Αυτόματα του ζήτησα τα στοιχεία του κι εκείνος μου έδειξε ειρωνικά… την πινακίδα της μοτοσικλέτας! (την οποία σημείωσα). 

Εχουμε λοιπόν αστυνομικούς που όχι μόνο παρανομούν, αλλά και μας χλευάζουν από πάνω. Μένει πολλή δουλειά ακόμα, κ. Χρυσοχοΐδη!

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή