ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Περί εμβολιασμών και μεταδοτικότητας 

Kύριε διευθυντά 
Μας συνήθισαν τόσο πολύ στην ασυναρτησία, που τώρα και τα μικρά παιδιά να εμβολιάζονται για COVID μας φαίνεται φυσιολογικό.

Εβγαλαν ένα εμβόλιο αποτελεσματικότητας 94%, αλλά δεν το απέδειξαν μέχρι τώρα κάνοντας ένεση ιών σε εμβολιασμένους. Μας είπαν ότι έχουμε αποκτήσει ανοσία με το εμβόλιο, αλλά εξακολουθούμε να μολύνουμε τους άλλους! Οι άλλοι όμως… που τους «ονομάτισαν» ως κρούσματα, ενώ βγαίνουν αλώβητοι από την αρρώστια είναι συμπτωματικοί και επικίνδυνοι… Ακόμα δεν είπαν στον κόσμο αν το 90% των κρουσμάτων είναι ταυτόχρονα και άνοσοι, επειδή οι φαρμακοβιομηχανίες «δεν δέησαν» να βγάλουν ένα τεστ ανοσίας που να μετράει τα αντισώματα και τα Τ-κύτταρα μνήμης (άφησαν το θέμα της φυσικής ανοσίας να τρενάρει για να έχουν άφθονη πελατεία στους εμβολιασμούς… δικαίων και αδίκων). Αρνούνται ότι υπάρχει φυσική ανοσία και το γεγονός ότι η μείωση των κρουσμάτων σήμερα οφείλεται πρωτίστως στη φυσική ανθεκτικότητα που σταδιακά αποκτήθηκε. (Πώς εξάλλου μπορεί να έχει αποκτηθεί «τείχος ανοσίας» όταν με τα εμβόλια εξακολουθούμε να είμαστε μεταδοτικοί!) 

Στο φλου άφησαν και τις μεταλλάξεις που πιάνουν τώρα τους μικρούς, ενώ μέχρι σήμερα οι κάτω από τα 20 είχαν θνησιμότητα 0,00000001%. Κάνουν λέει πειράματα για παιδιά κάτω των 12, παρά το γεγονός ότι το επίκτητο ανοσοποιητικό σύστημα δεν λειτουργεί σε παιδιά μέχρι 14 χρόνων. (Το έμφυτο ανοσοποιητικό είναι αυτό που προστατεύει 100% τα παιδιά και δεν έπαψε να το κάνει και με τις μεταλλάξεις. Αρκεί με τις μάσκες και τις αποστάσεις να συνηθίσουμε και πάλι τις μεταλλάξεις.)

Με όλα αυτά τα τραγελαφικά, διερωτάσαι αν οι διάφοροι ειδικοί θυμούνται κάτι από την επιστήμη τους, ή την επιμόρφωσή τους στους ιούς και στα φάρμακα την κάνουν τώρα πια οι φαρμακευτικές εταιρείες.