Το Μεσανατολικό, θύτες και θύματα

Το Μεσανατολικό, θύτες και θύματα

Κύριε διευθυντά
Πώς αντιμετωπίζονται οι επαμφοτερίζοντες σε αυτόν τον κόσμο; Πώς ονομάζεις τον έρωτα του κ. Παντελή Μπουκάλα με τη δική μας «Αυγή»; Οι φωτογραφίες 67 παιδιών που «σκοτώθηκαν πρόσφατα στη Γάζα από τον ισραηλινό στρατό» είναι όντως συγκλονιστικές, είναι δεν είναι βγαλμένες από το χαλκείο της Χαμάς που ασμένως υιοθετήθηκαν από την Haaretz, κι ας είναι αποδεδειγμένο ότι το έντυπο αυτό είναι ορκισμένος εχθρός του Νετανιάχου, του δεξιού αυτού πολιτικού, τον οποίο εψήφισαν οι Ισραηλινοί, ο οποίος κυβερνά τη χώρα του επί σειράν ετών και χάρη στις ικανότητες του οποίου το Ισραήλ σήμερα είναι μία υπολογίσιμη δύναμη σε πολλούς τομείς. Το καλό με τους ακροδεξιούς είναι ότι δεν κρύβονται. Σου λένε Ζήτω ο Χίτλερ, κάτω οι Εβραίοι! Τους βλέπεις, τους ξέρεις και τους πολεμάς. Οι επαμφοτερίζοντες όμως τι κάνουν; Ενδύονται τον μανδύα του ουμανισμού και, έτσι, είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις. Μήπως, όταν διαβάζεις τέτοιες ειδήσεις σου λέει κάποιος ότι τα 67 αυτά παιδιά σίγουρα θα ζούσαν σήμερα αν οι γονείς των δεν εκτόξευαν 4.000 ρουκέτες εντός 11 ημερών εναντίον πόλεων του Ισραήλ; Σου λέει κάποιος ότι, εδώ και χρόνια, γίνεται αυτός ο «χαβάς» με δεκάδες χιλιάδες ρουκέτες; Σου λέει κάποιος ότι η Χαμάς εκτοξεύει, εκτός από ρουκέτες και φλεγόμενους αετούς, μάλιστα αετούς, που καταστρέφουν τις καλλιέργειες των Εβραίων με πυρκαγιές;

Αν δεν τα διαβάσεις αυτά και διαβάζεις μόνο τον κ. Παντελή Μπουκάλα και την ερωμένη του Haaretz, βεβαίως και θα σκεφτείς ότι ο τόπος των «Περσών» του Αισχύλου και των «Τρωάδων» του Ευριπίδη δεν έχει ανάγκη των δύσοσμων δακρυγόνων που επινόησαν οι Ισραηλινοί για να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις των Παλαιστινίων και έτσι, σιγά σιγά και με το μαλακό, ο τόπος των «Περσών» και των «Τρωάδων» θα έχει διαβρωθεί και μάλιστα εκ των έσω.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή