Ακρόπολη, Dior και περί υποκρισίας

Ακρόπολη, Dior και περί υποκρισίας

Κύριε διευθυντά
Απόλαυσα, ακόμη μια φορά, στην «Καθημερινή» τη διαχρονική και αριστουργηματική φωτογραφία, από τη δεκαετία του ’50, των μανεκέν Dior, κάτω από το αιώνιο βλέμμα των Καρυατίδων; Και σκέφτηκα: Αν οι Καρυάτιδες είχαν φωνή, θα έλεγαν στα μανεκέν: «Καλώς ορίσατε, ωραίες κυρίες μας!…». Γιατί, είναι γνωστό ότι οι πραγματικά όμορφες δεν ζηλεύουν τις άλλες όμορφες… Τις εκτιμούν!

Και για να σχολιάσω τα σημερινά και τον σάλο που ακολούθησε την άδεια φωτογράφισης Dior στην Ακρόπολη, έχω μόνο μία ερώτηση να κάνω σε κάθε πικραμένο Ελληνάρα, αυτοδιοριζόμενο (τρομάρα μας!) προστάτη της Ακρόπολης, με επιχειρήματα, το ένα γελοιωδέστερο του άλλου:

Οταν τα εκατομμύρια των τουριστριών, ντυμένες όπως λάχει, ποδοπατούν επί ώρες τον ιερό βράχο, και βγάζουν εκατομμύρια φωτογραφίες και σέλφι, δεν τραυματίζουν τα ιερά όσιά σου; Αλλά σε εξοργίζουν μερικές όμορφες γυναίκες που θα φωτογραφηθούν με ωραία φορέματα;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή