«Προσπαθήστε, κάποτε θα απαντήσουν»…

«Προσπαθήστε, κάποτε θα απαντήσουν»…

Κύριε διευθυντά 
Δικαιούχοι ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος (ΚΕΑ) με άδεια παραμονής και εργασίας είναι υποχρεωμένοι να προσέρχονται στα κατά τόπους γραφεία των δήμων με ραντεβού για την κατάθεση αίτησης ή για την ανανέωση. Ο Δήμος Αθηναίων εν μέσω πανδημίας δεν δίνει διεύθυνση email ούτε δυνατότητα κλεισίματος ραντεβού ηλεκτρονικά. Δίνει ένα τηλέφωνο, το 210-52.10.620, το οποίο είναι συνεχώς κατειλημμένο, αλλά και όταν δεν είναι κατειλημμένο, δεν απαντάει κανένας και ύστερα από λίγο η γραμμή «πέφτει». Οι επανειλημμένες επισκέψεις μας στο γραφείο του Δήμου Αθηναίων, στην Αγίου Κωνσταντίνου 14, για να κλείσουμε ραντεβού επιτόπου, δεν βοήθησαν και οι απαντήσεις που πήραμε ήταν «τα ραντεβού κλείνονται μόνο τηλεφωνικά στο παραπάνω τηλέφωνο».

Στην ερώτησή μας ότι μιλάει συνεχώς και όταν καλεί δεν απαντάει κανένας, η απάντησή τους ήταν «προσπαθήστε συνέχεια και κάποτε θα απαντήσει»! Εμπαιγμός χωρίς τέλος! Παρακαλώ για τη δημοσίευση ώστε να μη μείνουν χιλιάδες οικογένειες χωρίς την οικονομική βοήθεια που παρέχει ο νόμος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή