Το πολιτικό σκηνικό εν μέσω πανδημίας

Το πολιτικό σκηνικό εν μέσω πανδημίας

Κύριε διευθυντά
Η κυβέρνηση διανύει το ήμισυ της τετραετούς θητείας της και όπως φαίνεται θα την εξαντλήσει, όπως δήλωσε και ο πρωθυπουργός, αφού όλα πάνε καλά, παρά τα αναπόφευκτα(;) λάθη.

Οσο για την αντιπολίτευση είναι σπάνια η περίπτωση που αντιπολίτευση δεν ζητάει εκλογές, ύστερα από μια μακρά –για τα ελληνικά δεδομένα– περίοδο διακυβέρνησης και καλά κάνει, αφού οι δημοσκοπήσεις είναι γι’ αυτήν απογοητευτικές.

Ο κ. Τσίπρας απέδωσε τη μέχρι τούδε ήπια αντιπολιτευτική δράση στον κορωνοϊό και ότι εφεξής θα επανέλθει δριμύτερος. Ιδωμεν. Το «Ιδωμεν» όχι με ειρωνική διάθεση, αλλά από ειλικρινές ενδιαφέρον για την απρόσκοπτη λειτουργία του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος και την πρόοδο της χώρας. Διότι μια ανεπαρκής αντιπολίτευση δεν είναι μόνο επιζήμια για το κοινοβουλευτικό πολίτευμα και την πρόοδο της χώρας, αλλά και για την ίδια την κυβέρνηση που εφησυχάζει ότι όλα πάνε καλά και δεν δραστηριοποιείται επαρκώς.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή