Εσείς ακούσατε κάποια συγγνώμη;

Εσείς ακούσατε κάποια συγγνώμη;

Κύριε διευθυντά
Τον κ. Σταύρο Παπασταύρου δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Παρακολούθησα κι εγώ, όπως όλοι οι πολίτες, τον διασυρμό που υπέστη ο άνθρωπος αυτός για δήθεν εγκληματικές πράξεις σχετικά με τις λίστες Λαγκάρντ και τα λεγόμενα έγγραφα του Παναμά. Επί μακρόν δέχθηκε έναν πόλεμο λάσπης, ένα μεθοδευμένο κλίμα στοχοποιημένης δυσφήμησης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 15 Απριλίου 2016 στη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε ερώτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε αποδεχθεί ότι σε περίπτωση αθώωσης του κ. Σ. Παπασταύρου θα του ζητούσε συγγνώμη.

Σήμερα ο άνθρωπος αυτός δικαιώθηκε με σειρά δικαστικών αποφάσεων. Αν δεν απατώμαι όμως, καμία τέτοια συγγνώμη δεν έχει ακουσθεί μέχρι σήμερα.

Αλλά ξέρετε κάτι; Χρειάζεται θάρρος, λεβεντιά για να αναγνωρίσει και να αποδεχθεί κάποιος ότι έσφαλε και να ζητήσει αμέσως συγγνώμη. Πολύ περισσότερο, χρειάζεται και αυτοσεβασμός όταν για τη συγγνώμη αυτή έχεις μάλιστα δεσμευτεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή