«Μην πυροβολείτε τον Μητσοτάκη»

«Μην πυροβολείτε τον Μητσοτάκη»

Κύριε διευθυντά
Η κοινή γνώμη, τουλάχιστον όπως τη βλέπω μέσω των ελληνικών ΜΜΕ (της εφημερίδας σας συμπεριλαμβανομένης), εδώ και μέρες έχει βρει τον αποδιοπομπαίο τράγο στην κυβέρνηση και ειδικότερα στον κ. Μητσοτάκη για όσα δεινά υποφέρει η χώρα μας λόγω των φοβερών πυρκαγιών… Πριν από αυτές είχαμε ήδη δει με πόση άγνοια της πραγματικότητας και υστερόβουλα κίνητρα έγιναν προσπάθειες φτηνής κριτικής όσον αφορά την πανδημία…
Εύχομαι από καρδιάς στον πρωθυπουργό, στην ομάδα του, σε όλους τους συμπατριώτες μας που –ενωμένοι– αγωνίζονται για μια καλύτερη Ελλάδα, δύναμη, κουράγιο και καλή επιτυχία σε όλες τους τις προσπάθειες!

Επειδή αποδεικνύεται –και πάλι…– ότι η χώρα μας δεν θέλει τέτοιους πολιτικούς και τέτοιες κυβερνήσεις, ελπίζω ολόψυχα ότι ο κ. Μητσοτάκης θα εγκαταλείψει την πολιτική μετά την τετραετία αυτή και θα αφιερώσει τον χρόνο του στην οικογένειά του και στην ιδιωτική του καριέρα! Ας ξαναγυρίσουμε στους Τσιπράδες, Βαρουφάκηδες, Καμμένους κ.τ.λ… Αυτοί μας αξίζουν!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή