Ήταν εξαιρετικό το αφιέρωμά σας

Ήταν εξαιρετικό το αφιέρωμά σας

Κύριε διευθυντά
Ευχαριστούμε την «Κ» για το εξαιρετικό αφιέρωμα «Μ. Θεοδωράκης 1925-2021» της 5ης Σεπτεμβρίου 2021. Επίσης ανθρώπινο και ακριβοδίκαιο το κείμενο-επικήδειος του κ. Ν. Κωνσταντάρα (σελ. 13). Είδαμε –ακόμη– με αμηχανία, εάν όχι με θλίψη, την κίτρινη στήλη (κυριολεκτικά και μεταφορικά) του κ. Μ. Τσιντσίνη με τίτλο «Αυτοδιόρθωση» στη 2η σελίδα. Ο ευφυής κ. Τσιντσίνης γνωρίζει ασφαλώς το κατάλληλον του χρόνου για δημοσιοποίηση των παρατηρήσεών του, οπότε έκρινε ότι ήταν η σωστή χρονική στιγμή και το ενδεικνυόμενο –ημερομηνιακά– φύλλο της «Κ», για να προβεί στη συγκεκριμένη ιεροσυλία. Ως παλαιοί αναγνώστες της «Κ» έχουμε απολέσει το προνόμιο να εκπλησσόμεθα και να οργιζόμεθα. Αρκούμεθα στο «άφεριμ». Αλλωστε ξέρουμε ότι έχει απ’ όλα ο μπαξές και όλα έχουν λόγο ύπαρξης.

Aπάντηση:

Το σχόλιο αναφερόταν σε γεγονότα που ο ίδιος ο εκλιπών είχε επανειλημμένως αφηγηθεί – τόσο για την ένοπλη συμμετοχή του στον Εμφύλιο όσο και για τη μεταπολιτευτική του σταδιοδρομία. Το μέγεθός του μας επιτρέπει να τον μνημονεύουμε χωρίς εξωραϊσμούς. Χωρίς παρασιωπήσεις.
M. T.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή