Παρέδωσα μέσω «Κ» το από καρδιάς ευχαριστώ

Παρέδωσα μέσω «Κ» το από καρδιάς ευχαριστώ

Κύριε διευθυντά
Αναφέρομαι στην επιστολή της κυρίας Ελλης Παλαιολόγου, που δημοσιεύθηκε στις 17-8-21, με την οποία εξέφραζε την ευγνωμοσύνη της προς τους κατοίκους της Ηρακλειάς των Μικρών Κυκλάδων, για την απέραντη καλοσύνη και αυταπάρνηση που επέδειξαν όταν ζήτησε τη συμπαράστασή τους. Κατόρθωσε έτσι, μέσα από πολλές περιπέτειες, να επιστρέψει εγκαίρως στην Αθήνα ώστε να προλάβει τις τελευταίες στιγμές της μητέρας της.

Ανταποκρινόμενος στην παράκλησή της να μεταφερθεί με κάποιο τρόπο το μήνυμά της στην Ηρακλειά (όπου δεν φθάνουν εφημερίδες) και καθώς έτυχε να επισκεφθώ το γοητευτικό αυτό νησάκι κατά το τέλος Αυγούστου, πήρα μαζί μου την «Καθημερινή» της 17-8-21 και την παρέδωσα στο μαγαζάκι «Το Αιγαίο» του Ευ. Γαβαλά, που εκτελεί χρέη παντοπωλείου, ναυτικού πρακτορείου, καφενείου και παραγγελιών φαρμάκων(!). Οπως με πληροφόρησε ο μαγαζάτορας, φρόντισε να ειδοποιήσει τα άτομα που εμπλέκονται στην περιπέτεια, τα περισσότερα από τα οποία ήταν προσωπικοί φίλοι 
ή συγγενείς του.

Με βαθιά χαρά αισθάνθηκα έτσι κι εγώ σαν ένας μικρός κρίκος σ’ αυτή την ιστορία ανθρωπιάς και αλληλοσεβασμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή