Η επίπεδη Γη είναι όλη δική τους

Η επίπεδη Γη είναι όλη δική τους

Κύριε διευθυντά
Οταν επί τόσους αιώνες υπάρχουν ακόμη κινήματα που υποστηρίζουν ότι η Γη είναι επίπεδη και όχι σφαιρική, πώς να πεισθούν άνθρωποι, της ίδιας νοοτροπίας, ότι ο κορωνοϊός είναι πανδημία και όχι μια απλή γριπούλα; 

Χιλιάδες άνθρωποι στην Αγγλία, στην Αμερική και στον Καναδά συγκεντρώνονται, διατυπώνουν θεωρίες για τη μη σφαιρικότητα της Γης, κάνουν δικά τους πειράματα, μέχρι που ακόμη και πεθαίνουν.

Ο Αμερικανός Mike Hughes, ένας τολμηρός και θεωρητικός της άποψης ότι η Γη είναι επίπεδη, στις 24 Μαρτίου του 2018 χρησιμοποίησε μια απλή κατασκευή επανδρωμένου πυραύλου, σε μια προσπάθεια να διαπιστώσει μόνος του εάν η Γη είναι επίπεδη. Ο πύραυλος έφτασε στα 572 μέτρα, με τον Hughes στο εσωτερικό του, και τελείωσε με επιτυχία αφού τα αλεξίπτωτά του άνοιξαν κανονικά. Ο Mike Hughes σκοτώθηκε στις 22 Φεβρουαρίου του 2020, σε μια δεύτερη προσπάθεια με πύραυλο, για να αποδείξει ότι η Γη είναι επίπεδη. 

Μετά τον θάνατο του Mike Hughes, ο εκπρόσωπός του Darren Shuster δήλωσε ότι ο Mike Hughes δεν πίστευε στο ότι η Γη είναι επίπεδη, αλλά ήταν ένα κόλπο να κερδίσει δημοσιότητα.

Το 2013, ενώ συζητούσε τη σημασία της δράσης για την αλλαγή του κλίματος, ο Barack Obama είπε ότι δεν υπήρχε χρόνος για «μια συνάντηση της Flat-Earth Society», υπονοώντας τους αρνητές της κλιματικής αλλαγής!

Το κίνημα της Επίπεδης Γης στην Ελλάδα έχει πρόεδρο τον Στέφανο Σ. Εχει 11.500 FlatEarthers και το μότο τους είναι: «Η Γη ταψί και η παραπλάνηση της ανθρωπότητας από τη NASA»!

Αυτοί που πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη, δεν βλάπτουν κανένα. Ενώ οι αρνητές του κορωνοϊού και του εμβολίου θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους και τη ζωή των συνανθρώπων τους. Αυτοί, όχι μόνο είναι ενάντια στην επιστήμη, αλλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαστρεβλώνουν τα γεγονότα, ισχυρίζονται, μεταξύ πολλών άλλων, ότι διασωληνώνουν τους ασθενείς με διάφορες παθήσεις, με σκοπό να τους πεθάνουν και να δηλωθούν ότι πέθαναν από κορωνοϊό για να πάρουν 34.000 ευρώ. Μόνο που δεν μας λένε καθαρά ποιος τα πληρώνει ούτε ποιος τα εισπράττει!

Οι αρνητές του κορωνοϊού, των εμβολίων, της σφαιρικότητας της Γης και της κλιματικής αλλαγής είναι όλοι, περίπου, του ιδίου φυράματος.
Για τους αρνητές του κορωνοϊού και τους ανεμβολίαστους η πολιτεία πρέπει να λάβει μέτρα για να προστατεύσει την πλειοψηφία, που το δικαιούται. Πρέπει επίσης να δώσει πειστικές απαντήσεις για τα μονοκλονικά αντισώματα και τη χρήση της περιβόητης υδροξυχλωροκίνης. 
Επιπλέον, να εξεταστεί σοβαρά ο ισχυρισμός ότι χρειαζόμαστε περισσότερες μονάδες αυξημένης φροντίδας (ΜΑΦ) παρά μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή