Η επίσκεψή μου -εμπειρία σε Α.Τ.

Η επίσκεψή μου -εμπειρία σε Α.Τ.

Κύριε διευθυντά
Πριν από λίγες ημέρες, επισκέφθηκα το Αστυνομικό Τμήμα Π. Φαλήρου, για να παραδώσω ένα «προϊόν» κλοπής (τσάντα), που βρήκα σε σκυλόσπιτό μου. Στην είσοδο με ενημέρωσαν ότι το γραφείο Ασφάλειας είναι στον Β΄ όροφο και δεν ασχολήθηκαν με το περιεχόμενο της τσάντας, που θα μπορούσε να περιέχει και βόμβα, ούτε με τα στοιχεία μου. Στον Β΄ όροφο ανέβηκα «πεζή», καθώς τα ασανσέρ δεν λειτουργούν, από 10ετίας, όπως μου είπε (χαριτολογών;) ο υπεύθυνος ασφαλείας. Αφησα την τσάντα, χωρίς να ζητηθούν τα στοιχεία μου. Η έλλειψη καθαριότητας υπήρχε παντού, στην αυλή δε ήταν αρκετοί αστυνομικοί που σκιάζονταν, υποθέτω λόγω έλλειψης κλιματισμού! 

Οι υπουργικοί σύμβουλοι – συνεργάτες δεν θα μπορούσαν να επισκέπτονται, ως απλοί πολίτες, τα Α.Τ. και να ενημερώνουν τον αρμόδιο υπουργό, μπας και τον μετακινήσουν από την καρέκλα των υπογραφών, σφραγίδων και συσκέψεων, στον δρόμο, της δημιουργικής αποτελεσματικότητας;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή