Οι συμπληγάδες της Τσακάλωφ

Οι συμπληγάδες της Τσακάλωφ

Κύριε διευθυντά,

Το εξαιρετικό άρθρο του κ. Δημήτρη Ρηγόπουλου «Πίσω από τη βιτρίνα» (12/10/21) με ωθεί να αναφερθώ στην κατάσταση που επικρατεί ξανά στην οδό Τσακάλωφ, με την κατάργηση των μέτρων, και να προσκαλέσω τον κύριο δήμαρχο να κάνει έναν «μικρό περίπατο» στη γειτονιά μας.

Αυτό που θα διαπιστώσει είναι πως τα τραπέζια, οι καρέκλες και κυρίως οι θαμώνες των καφενείων/μπαρ, εμποδίζουν κάθε προσέλευση πεζών στον πεζόδρομο της Τσακάλωφ. Ούτε μητέρα με παιδί, ούτε ανάπηρος με αμαξίδιο, ούτε ηλικιωμένος με βοηθό μπορούν να περάσουν τις συμπληγάδες χωρίς προβλήματα και παρακάλια. Τα χειρότερα όμως συμβαίνουν το βράδυ, όπου η «μουσική», δηλαδή ο αφόρητος θόρυβος από τα μεγάφωνα, συνεχίζεται στη διαπασών μέχρι τις τρεις το πρωί, με αποτέλεσμα κανένας κάτοικος να μην μπορεί να κοιμηθεί. Η απόλυτη έλλειψη σεβασμού προς τους συνανθρώπους μας στον βωμό της «διασκέδασης», έχει ξεπεράσει κάθε όριο και αμαυρώνει κάθε έννοια ανθρωπιάς σε αυτή την απάνθρωπη πόλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή