Κάτι «τρέχει» (και) με την ΕΥΔΑΠ

Κάτι «τρέχει» (και) με την ΕΥΔΑΠ

Κύριε διευθυντά
Στις 3 Οκτωβρίου ανέφερα, ως διαχειριστής της πολυκατοικίας, στην ΕΥΔΑΠ διαρροή νερού στα φρεάτια των μετρητών. Μετά δύο ημερών συνεχή τηλεφωνήματα και emails, όχι μόνον από εμένα, ήλθαν δύο υπάλληλοί της και διεπίστωσαν ότι η διαρροή είναι πριν από τους μετρητές, άρα η ευθύνη αποκατάστασης είναι της ΕΥΔΑΠ.

Στις 19 Οκτωβρίου και μετά από συνεχείς υπενθυμίσεις ήλθε, επιτέλους, συνεργείο της ΕΥΔΑΠ, αφαίρεσε μία-δύο πλάκες του πεζοδρομίου, έσκαψε έναν μικρό λάκκο, έβαλε μία ταινία «Μην παρκάρετε, έργα ΕΥΔΑΠ» και απήλθε! Εκτοτε και μέχρι τη 2α Νοεμβρίου το νερό συνέχισε να τρέχει μέσα στα φρεάτια των μετρητών, στο πεζοδρόμιο και στον δρόμο δημιουργώντας, εκτός από την απώλειά του, προβλήματα στη διέλευση πεζών και δεν ξέρω τι άλλα μπορεί να έχει δημιουργήσει στα φρεάτια των μετρητών. Σε τηλεφώνημά μου προς το αρμόδιο τμήμα της ΕΥΔΑΠ μού απάντησαν ότι το πρόβλημα έχει δοθεί για αποκατάσταση σε ιδιώτη εργολάβο συνεργαζόμενο με την ΕΥΔΑΠ. Κοινώς «Πιάσ’ το αυγό και κούρευ’ το».

Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση επικρατεί στην Αθήνα του 2021 και η αδιαφορία της «αποκλειστικής» ΕΥΔΑΠ μετριέται πλέον σε Μέγα-μονάδες αδιαφορίας. Περιμένοντας την εξ ύψους βοήθεια.

Ματθαιος Μ. Δημητριου
Πλοίαρχος Π.Ν. ε.α.
Χριστινα Κιτσου
Χειρουργός
Αγγελικη Σερετη
Σύμβουλος επιχειρήσεων
Πάνος Δωρίτης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή