«Επιτυχίες» ψηφιακής διακυβέρνησης

«Επιτυχίες» ψηφιακής διακυβέρνησης

Kύριε διευθυντά
Στις 15 Νοεμβρίου, θέλοντας να γίνει η τρίτη δόση εμβολίου στη σύζυγό μου, προσπάθησα πολλές φορές να μπω στο emvolio.gov.gr, αλλά η σελίδα ανέφερε τις προηγούμενες ημερομηνίες των δύο εμβολιασμών και τέλος έλεγε εκτυπώστε το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Η δεύτερη δόση είχε γίνει 25 Μαΐου.

Πήρα τηλέφωνο στην ψηφιακή διακυβέρνηση. Εκεί χρειαζόταν ιώβειος υπομονή. Μετά από 25 λεπτά η τηλεφωνήτρια μου είπε να κάνω ηλεκτρονικό αίτημα για να μπορέσω να μπω στην πλατφόρμα!

Κύριε Πιερρακάκη, για την πανδημία πρόκειται, για να προφυλαχθούμε. Γι’ αυτό βιαζόμαστε. Τόση ανεργία υπάρχει, προσλάβετε λίγους τηλεφωνητές ακόμη. Θα κοστίσουν όσο λίγες ανθυποβίδες κάποιου Rafale. Αδυνατούμε να καταλάβουμε γιατί δεν μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού 10 ημέρες πριν συμπληρωθεί το 6μηνο. Ξαναλέω στον κύριο υπουργό: «Κύριε Πιερρακάκη σπεύσατε», όπως έγραψα στην επιστολή μου στις 27 Οκτωβρίου 2021 που δημοσίευσε η «Καθημερινή».

Πρέπει να εμβολιαστούμε εγκαίρως και όχι όταν η βραδυπορούσα πλατφόρμα ανοίξει. Ο ιός κάνει πάρτι στις καθυστερήσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή