Η δυστυχία (λέω τώρα) να μην έχεις Facebook

Η δυστυχία (λέω τώρα) να μην έχεις Facebook

Κύριε διευθυντά
Με τον τίτλο «Οι αστυνομικοί δεν βρίσκονται στα 50 πιο επικίνδυνα στον κορωνοϊό επαγγέλματα», ο υπουργός Επικρατείας Ακης Σκέρτσος έκανε μία ανάρτηση στο Facebook. 

Αλίευσα την είδηση σε ηλεκτρονική εφημερίδα στις 22/11. Μου προξένησε το ενδιαφέρον και τη διέτρεξα για να δω ποια είναι τα λιγότερο ή περισσότερο επικίνδυνα επαγγέλματα.

Σκόνταψα όμως στο τέλος του άρθρου, εκεί που ήταν και το ζουμί της υπόθεσης, σε ένα δυσανάγνωστο διάγραμμα διασποράς με τον αγγλικό τίτλο «Covid 19 Occupational Risk Score». Το «τικάρισα» που λένε για να το ανοίξω και να δω υποτίθεται την αξιολόγηση επικινδυνότητας των επαγγελμάτων, αλλά διαπίστωσα ότι η εγγραφή μου στο Facebook ήταν βασική προϋπόθεση. Στο τέλος επίσης ο κ. υπουργός εις επίρρωσιν των απόψεών του παραπέμπει στο σχετικό άρθρο των New York Times! https://www.nytimes.com/…/econ…/coronavirus-worker-ris.

Επειδή είμαι και θέλω να παραμείνω «καθαρός» από κοινωνικά δίκτυα, μελαγχόλησα και μοιραία έκανα κάποιες σκέψεις.

Πόσο δυστυχής θα πρέπει να είμαι που δεν έχω Facebook.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή