Να μην καταπίνουμε τα καλά μας λόγια

Να μην καταπίνουμε τα καλά μας λόγια

Κύριε διευθυντά
Πολλή γκρίνια πλημμυρίζει την ατμόσφαιρα και συνεχώς ακούμε πως τίποτα δεν λειτουργεί σωστά στο γκουβέρνο. Αγω αισίως τη δέκατη 10ετία του βίου μου. Γνώρισα την ΕΟΝ, την ΕΠΟΝ (ένα Π τα χωρίζει όπως είπε ο Μίκης), τον Προσκοπισμό και άλλα τινά. Είπαμε το ψωμί ψωμάκι και κάποτε κρύβαμε το αναφιλητό μην ενοχλήσουμε τους άρχοντες. Ας πούμε και κάτι καλό, άριστο, στη λειτουργία του Δημοσίου. Βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή πυρός του ιού και μόλις πήρα την τρίτη δόση. Η υπηρεσία εμβολιασμού μού έστειλε τρία μηνύματα – υπενθύμιση για το ραντεβού στο Γ.Ν. Αθηνών – «Γ. Γεννηματάς».

Εφτασα στην ώρα μου 16.40 με όλα τα χαρτιά (2/12/21). Στην υποδοχή μας περίμεναν ευγενέστατοι υπάλληλοι. Σε 5 λεπτά βρισκόμουν στον χώρο του εμβολίου. Ενα παλικάρι μου υπέδειξε τη θέση μου. Με εύθυμη διάθεση, με κέντησε ελαφρά. «Με τις υγείες σας, κύριε», μου είπε. «Ευχαριστώ, γεια στα χέρια σου που ήταν πολύ ελαφριά», απάντησα. «Δεν έκανα και τίποτε. Πέντε δέκα λεπτά ξεκουραστείτε, κι αν αισθάνεστε καλά, μπορείτε να πηγαίνετε». Η όλη διαδικασία δεν κράτησε πάνω από ένα τέταρτο. Γύρισα στο σπίτι «σώος και αβλαβής» και ώς τώρα νικητής και τροπαιούχος κατά COVID-19. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της υποδοχής και θερμά συγχαρητήρια στην υπηρεσία εμβολιασμού. Και σε άλλα με υγεία!

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή