Τι περιμένουμε από τον νέο ηγέτη

Τι περιμένουμε από τον νέο ηγέτη

Κύριε διευθυντά
Ενόψει της επαναληπτικής εκλογής ανάδειξης ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ, θα ήθελα να μου επιτραπεί μέσω της έγκριτης εφημερίδας σας να καταθέσω την ταπεινή μου άποψη.

Οι περίπου 270.000 ψηφοφόροι που προσήλθαν στις κάλπες, υπομονετικά και λόγω της COVID-19 ανέμεναν σε μεγάλες ουρές, είναι αυτοί που προσδιόρισαν με περισσή σαφήνεια, ωριμότητα και μεγάλη πλειοψηφία ότι επιθυμούν αλλαγή και ανανέωση από τους νέους και άφθαρτους πολιτικούς του Κινήματος. Επιπροσθέτως, και εντολή να επαναφέρει ο νέος ηγέτης όλους στη μεγάλη δεξαμενή της δημοκρατικής παράταξης, που για διάφορους λόγους είχαν απομακρυνθεί, και αυτό φαίνεται να επιτυγχάνεται.

Επιπλέον, ο νέος ηγέτης να αρχίσει αμέσως να υφαίνει τον ιστό ενός μεγαλόπνοου ρεαλιστικού και εφαρμόσιμου προγράμματος ανασυγκρότησης της χώρας, στα κελεύσματα της εποχής, απαλλαγμένο από τις στρεβλώσεις και τις παθογένειες του πελατειακού συστήματος.

Να είναι έτοιμος, όταν του δοθεί εντολή, να κυβερνήσει με ένα αξιοκρατικά επιλεγμένο, έμπειρο επιτελείο, το οποίο θα προσφέρει με ανιδιοτέλεια και θα εργαστεί για την προκοπή της χώρας.

Να εξαλείψει από τους δημόσιους οργανισμούς και ΔΕΚΟ τον κομματισμό-κατάρα, ίδε ΕΦΚΑ, από την αδιαφορία και τον ωχαδερφισμό, εξαιτίας των οποίων οι απόμαχοι της εργασίας αναμένουν χρόνια για τη σύνταξή τους. 

Το κράτος δεν αλλάζει δομή, οι υπάλληλοι μένουν στη θέση τους, άξιοι και ανάξιοι, χάριν της αδιανόητης πλέον μονιμότητας.

Οταν εφαρμόσει την αξιοκρατία παντού χωρίς περιορισμούς, θα απολαμβάνει την ευαρέσκεια του λαού που με ικανοποίηση θα την εκφράζει – αρκετά έχουμε πληρώσει και πληρώνουμε ανάξιους δημόσιους υπαλλήλους.

Με τις ευχές μας για επιτυχία στο έργο του νέου ηγέτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή