Η ζωή μας με τις υπεύθυνες δηλώσεις

Η ζωή μας με τις υπεύθυνες δηλώσεις

Κύριε διευθυντά
Πολλά συγχαρητήρια στην κ. Ρούλα Σαλούρου για το πολύ αναλυτικό ρεπορτάζ στην κυριακάτικη «Κ» της 5/12/21, με τον τίτλο «Καθημερινές ιστορίες τρέλας στο χαρτοβασίλειο του ΕΦΚΑ». Θα σχολιάσω ειδικά μόνο τις απαιτούμενες υπεύθυνες δηλώσεις, με το ευτράπελο κείμενο «Είμαι εν ζωή», και ότι αυτό έγινε ενώπιον του γραφειοκράτη!

Η αλήθεια είναι ότι αυτό απαιτείται κάθε χρόνο από τα διάφορα ταμεία για να συνεχίσουν τις παροχές σε επιδόματα ή άλλες αποδοχές.
Στο δικό μου Ταμείο, στέλνω ένα e-mail όπου απλά δηλώνω ότι: «Ισχύει η ίδια διεύθυνση κατοικίας μου, το ίδιο e-mail και το ίδιο κινητό τηλέφωνο. Ούτε άλλαξε ο τραπεζικός μου λογαριασμός». Εννοώντας ότι η κατοικία μου για το νεκροταφείο αναβάλλεται, προς το παρόν!

Δεν έχω να προτείνω κάτι για το χαρτί υγείας που χρειάζεται 6 μήνες για να το προμηθευτούν, ούτε για τα υλικά πληροφορικής που χρειάζονται 7 μήνες. Χαρτί, ας φέρνουν κάπου κάπου και από το σπίτι τους, για προσωπική χρήση. Τα υλικά για τους υπολογιστές ας περιμένουν. Θα είναι μια καλή δικαιολογία για τις διάφορες καθυστερήσεις.

Μακάρι να γίνουν πραγματικότητα αυτά που δηλώνει ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή