Να αποκαθηλωθεί το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ

Να αποκαθηλωθεί το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ

Κύριε διευθυντά
Αντί για προίκα ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης κληρονόμησε το στίγμα του παρελθόντος για τις αναρίθμητες αστοχίες του ΠΑΣΟΚ και τα αμαρτωλά δάνεια. Πολύ σωστά υπηρετεί στην Ευρωβουλή 7 χρόνια σε αντίθεση με την παράνοια: «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο». 

Ευελπιστώ ότι τώρα θα αποδοκιμασθεί και θα αποκαθηλωθεί το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ, έτσι ώστε οι ψηφοφόροι να βρουν απαντήσεις στα κάτωθι ερωτήματα:

1. Το ΚΙΝΑΛ είναι αυτοτελές κόμμα ή συνασπισμός κομμάτων; Η απάντηση είναι ότι πρόκειται για συνασπισμό στον οποίο μετέχουν το ΠΑΣΟΚ, το ΚΙΔΗΣΟ, η ΕΔΕΜ κ.λπ. 

2. Οι αγνοούντες φορολογούμενοι πολίτες γνωρίζουν ότι χρηματοδοτούν μέσω του ΚΙΝΑΛ κόμματα που δεν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις δημόσιας χρηματοδότησής τους; Αραγε γνωρίζουν ότι τα κόμματα αυτά είναι ανύπαρκτα, όπως και η δραστηριότητά τους; 

3. Αραγε γνωρίζουν ότι εμφανίστηκαν ως κομήτες άπαξ, απέτυχαν να μπουν στη Βουλή, εξαφανίστηκαν και 7 χρόνια μετά τη μοναδική εμφάνισή τους εξακολουθούν να επιχορηγούνται (ΚΙΔΗΣΟ); Αυτά βέβαια συμβαίνουν μόνο σε χώρες μπανανία. 

4. Γνωρίζουν για ποιο λόγο το ΠΑΣΟΚ άλλαξε επωνυμία; Η απάντηση είναι λόγω της υπερχρέωσης από τη λήψη 250 εκατ. από τις κρατικές τράπεζες. Γιατί άραγε δεν τοποθετήθηκε κανένας από τους έξι υποψηφίους στο θέμα των χρεών του ΠΑΣΟΚ τα οποία οδήγησαν και στην αναστολή της λειτουργίας του; Ρώτησαν ποτέ οι ψηφοφόροι τους υποψηφίους γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν τα επέστρεψε ποτέ;

5. Γιατί άραγε δεν ζήτησαν οι υποψήφιοι να δοθούν στη δημοσιότητα οι (τουλάχιστον 2) διαχειριστικοί έλεγχοι των οικονομικών του κόμματος που διενεργήθηκαν από ορκωτούς λογιστές επί προεδρίας και κατόπιν εντολής του Β. Βενιζέλου; 

6. Ρώτησαν ποτέ τους έξι υποψηφίους γιατί δεν πήραν πρωτοβουλίες ώστε να παρακρατείται το 80% των μισθών των βουλευτών, προκειμένου να επιστραφούν στον δημόσιο κορβανά και γιατί δεν ζήτησαν ποτέ συγγνώμη εν ονόματι του κόμματος για τις αδικίες εις βάρος των φορολογούμενων πολιτών; 

Ως προς τον Γ.Α.Π. όφειλε να είχε αποσυρθεί μετά τον 1ο γύρο λόγω της τιμωρητικής ψήφου. Δυναμίτισε το κλίμα και έχασε από ευγένεια και πολιτικό πολιτισμό. Αραγε, θα επιχειρήσει να διασπάσει το κόμμα για δεύτερη φορά μέσα σε 6 χρόνια; Κατακρημνίστηκε αλλά δεν τραυματίστηκε γιατί φρόντισε να απλώσει στρώμα λάσπης κατά Ανδρουλάκη. Το δίδαγμα είναι πως ο ηγέτης πρέπει να διαθέτει: την τέχνη του ακούειν. «Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή