Με βαθιά γνώση και πείρα για τη Δικαιοσύνη

Με βαθιά γνώση και πείρα για τη Δικαιοσύνη

Κύριε διευθυντά 
Διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια, γιατί η Δικαιοσύνη εξακολουθεί, στα 100 χρόνια μου, από τα οποία τα 65 ως μαχόμενος δικηγόρος, να είναι ο Θεός μου, τη συνέντευξη του υπουργού της, Κων. Τσιάρα (19/12) και χαίρομαι για την προσπάθειά του και προς εξυγίανσή της. Πάσχει, δυστυχώς, η Δικαιοσύνη, κυρίως από την ατιμωρησία των δικαστών που παραβιάζουν ασύστολα τον νόμο και τον επιβαλλόμενο παραμερισμό αυτών που είναι αδύναμοι, μορφωτικά και πνευματικά, να παρέχουν ΔΙΚΑΙΟ.

Θα επιρρίψω ευθύνες και στο επιτελείο του υπουργείου Οικονομικών που επιτρέπει, ως εκπρόσωπος του ελληνικού Δημοσίου στα δικαστήρια από τον υπουργό τους, χωρίς να ελέγχουν και το τι, οι λειτουργοί του ΝΣΚ, να γράφουν στις προτάσεις τους, ότι είναι προερχόμενα από αυτόν. Πρόσφατο δραματικό παράδειγμα: Για τα 42.836.000 τ.μ. των απογόνων του Νόελ στο Προκόπι της Εύβοιας, το ελληνικό Δημόσιο δεν παρέστη στον Αρειο Πάγο και παρέμεινε ιδιοκτήτης τους ο Νόελ και όχι το ελληνικό Δημόσιο και συνακόλουθα η Εταιρεία Ακινήτων Δημoσίου. Για πεντακόσια εξήντα (560) τ.μ. γαιοτεμαχίου στη Σταμάτα Αττικής, το ΝΣΚ κατέθεσε 61 σελίδες προτάσεων του υπ. Οικονομικών προς υποστήριξη ότι αυτά τα 560 τ.μ. ανήκουν στο Δημόσιο (και συνακόλουθα στην ΕΤΑΔ, δηλαδή στους δανειστές μας)! Σχόλια περιττεύουν. Αν οι επιτελείς του υπουργού ή το ΝΣΚ επιθυμούν συγκεκριμένα στοιχεία, είμαι στη διάθεσή τους. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή