Ελλάδα, Τουρκία, πόλεμος και drones

Ελλάδα, Τουρκία, πόλεμος και drones

Κύριε διευθυντά
Μια διαφορετική σκληρή πραγματικότητα. Ας τη δούμε με τίτλους: Η Ρωσία εισβάλλει και καταστρέφει την Ουκρανία με σκοπό να τη διχοτομήσει. Η Τουρκία, παρότι μέλος του ΝΑΤΟ δεν συμμετέχει στις κυρώσεις. Η Τουρκία προσκαλεί για να διασώσει από τις κυρώσεις τους ολιγάρχες Ρώσους που, έμμεσα ή άμεσα, χρηματοδοτούν την εισβολή. Η Ελλάδα έστειλε και όπλα και πρώτη δεσμεύτηκε για τη συμμετοχή της στην ανασυγκρότηση. Η Κύπρος δεν είπε όχι στην αποστολή δικών της όπλων, αν γίνει εφικτό. Ο κατά τα άλλα συναισθηματικός και ευρηματικός πρόεδρος Ζελένσκι δεν βρήκε κάποιο τρόπο, έστω και με υπονοούμενο, να ψελλίσει κάτι για την Τουρκία που έχει διχοτομήσει την Κύπρο.

Και αυτό για λίγα drones (που απλώς αφήνεται να εννοηθεί η αποτελεσματικότητά τους, χωρίς στοιχεία) και την προοπτική, όταν / αν συνέλθουν, να κατασκευάζουν τους κινητήρες τους. Και με τα οποία η Τουρκία προκαλεί την Ελλάδα και απειλεί την Κύπρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή