Οι τζάμπα μάγκες έχουν βαθιές ρίζες

Οι τζάμπα μάγκες έχουν βαθιές ρίζες

Κύριε διευθυντά
Σε μία από τις τελευταίες από τις καθημερινές επιθέσεις, ο Ερντογάν έκανε λόγο για το πόσο «μάγκας», επί λέξει, είναι ο τουρκικός λαός! Αυτή η γελοία τοποθέτηση ενός αρχηγού κράτους δεν ήταν τίποτε περισσότερο ή λιγότερο από το να επιβεβαιώσει το πόσο «βαριά είναι του Τούρκου η κληρονομιά στην Ελλάδα»…

Οταν στις λαϊκές γειτονιές που μεγάλωσα, Μεταξουργείο και Αγ. Παύλο, στα καφενεία της νιότης μου, τα καλύτερα λόγια ήταν για τους νταβατζήδες (άλλη τουρκική λέξη): «Μπράβο του μάγκα, όχι μόνο την πουλάει και της τα παίρνει, αλλά και τη βαράει από πάνω»* ή για τους απατεωνίσκους «Μπράβο του μάγκα, τον κορόιδεψε και του τα ’φαγε τα όβολα» ή «Μπράβο του μάγκα που ’κρυψε τόσα από τον έφορο»…

Και τόσα άλλα θαυμαστικά για τους αμόρφωτους απατεώνες τεμπέληδες και αποβράσματα της κοινωνίας που καθιερώσαμε, «α λα Τούρκα», να θαυμάζουμε (όπως ο Ερντογάν όταν πούλαγε, στα νιάτα του, κουλούρια στα σοκάκια της Πόλης…).

Ελπίζω, οι νέες ελληνικές γενιές να πιστεύουν ότι «μάγκας» είναι προσβολή και να την αφήσουν να τη χαίρεται ο Ερντογάν…

* Δεδομένης της πίστης, όλων των μουσουλμάνων, ότι η γυναίκα είναι απλά ένα σκεύος ηδονής και εκμετάλλευσης από τον άνδρα/αφέντη, ουδόλως με εκπλήσσει ότι η λέξη είναι τουρκική. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή