Ενα παλιό στρατηγείο παρακολουθήσεων

Ενα παλιό στρατηγείο παρακολουθήσεων

Κύριε διευθυντά 
Αναφέρομαι στις «αρσακειάδες» του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους σχετικά με τις «παρακολουθήσεις».

Να υπενθυμίσω ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και καθ’ ον χρόνον προΐστατο του ΟΤΕ ο δεύτερος διοικητής, που προήρχετο από το κόμμα αυτό, λειτουργούσε στο επί της πλατείας Βικτωρίας κτίριο του ΟΤΕ «ιδιωτικό» κέντρο παρακολουθήσεων. Ιδιωτικό διότι, όπως φαίνεται, οι συλλεγόμενες πληροφορίες εχρησιμοποιούντο μόνο για την προσωπική ενημέρωση του «αειμνήστου».

Το κέντρο αυτό ευρίσκετο αριστερά (τω εισερχομένω) της επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου εισόδου του κτιρίου αυτού (σχεδόν πίσω από το θυρωρείο) και είχε θέα στην προμνησθείσα οδό. Φυσικά, δεν υπήρχε στην είσοδο του κέντρου αυτού επιγραφή η οποία να προδίδει τη φύση των «εργασιών» που ελάμβαναν χώρα εκεί. Απλά το μάθαινες από τις ακριτομυθίες των θυρωρών και των υπαλλήλων του κυλικείου (παλαιόθεν γνωστών για την αξιοπιστία τους).

Ομως το είχαν διαπιστώσει και οι υπάλληλοι κάποιας υπηρεσίας του ΟΤΕ, η οποία χρειάστηκε να εγκαταστήσει στο ισόγειο αυτού του κτιρίου ειδικά μηχανήματα τα οποία, λόγω βάρους, μόνο στο ισόγειο μπορούσαν να εγκατασταθούν. Ο εν λόγω χώρος ήταν ο πλέον κατάλληλος. Στις ενδοϋπηρεσιακές διαπραγματεύσεις, ωστόσο, που ακολούθησαν κατέστη σαφές ότι η μετακίνηση της υπηρεσίας που στεγαζόταν εκεί ήταν κατά κάποιον τρόπο «απαγορευμένη», ενώ τα διάφορα υπονοούμενα και μισόλογα που κατά καιρούς ακούγονταν επιβεβαίωναν τους θυρωρούς.

Ετσι, λοιπόν, πιστεύω ότι η επιλογή αυτού του θέματος για δημιουργία κρίσεως είναι υποκρισία με σκοτεινούς σκοπούς, ιδιαιτέρως αν ληφθεί υπόψη η παρούσα συγκυρία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή