Σιγάν κρείττον – για να μην ξεχνάμε

Σιγάν κρείττον – για να μην ξεχνάμε

Κύριε διευθυντά
Η πρόσφατη δημόσια παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, όσο και αν προσπάθησαν κύκλοι του να την υποτιμήσουν, είναι ηλίου φαεινότερον ότι μόνο ζημία μπορεί να προκάλεσε στο κόμμα που ίδρυσε ο θείος του!

Εκείνο όμως που ενδιαφέρει όλους μας είναι η ζημία που μπορεί να προκληθεί στην πατρίδα μας, αφού είναι τοις πάσι αντιληπτό ότι η παρούσα κυβέρνηση έχει επιτελέσει πρωτοφανές για τις τελευταίες δεκαετίες θετικό έργο.

Θα ήθελα όμως να θυμίσω και εγώ με τη σειρά μου ως οικονομολόγος, ότι ο πρώην πρωθυπουργός παρέλαβε το έτος 2004 δημόσιο χρέος 167,8 δισ. ευρώ! Εκείνη τη στιγμή όμως που θα έπρεπε να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για το υψηλό χρέος που παρέλαβε και να του εξηγήσει ότι είναι εθνική ανάγκη να ακολουθηθεί πολιτική λιτότητος, εκείνος επέλεξε πορεία λαϊκισμού με την οποίαν «επέτυχε» στην 5ετία της διακυβερνήσεώς του σχεδόν τον διπλασιασμό του υπέρογκου δημοσίου χρέους από 167,8 δισ. ευρώ σε 299,7 δισ. (!), με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στην ταπεινωτική παράδοσή μας στους δανειστές!
Αυτά για να μην ξεχνάμε!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή