Πρώτα εξηγήσεις, μετά κριτική…

Πρώτα εξηγήσεις, μετά κριτική…

Κύριε διευθυντά
Διατρέχοντας ηλικιακά το λυκόφως ενός προχωρημένου δειλινού, επιτρέψατέ μου να διατυπώσω λίγες σκέψεις ως πολίτης της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Σκέψεις που μοναδικό στόχο έχουν τον καλόπιστο τεκμηριωμένο έλεγχο που πρέπει να ασκούν, με σεβασμό, οι υπεύθυνοι πολίτες στους πολιτικούς της χώρας.

Ο κ. Κώστας Καραμανλής, πρώην πρωθυπουργός, αφού οδήγησε, κατά τη θητεία του, τη χώρα στη χρεοκοπία, φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται ότι αφού δεν αποφασίζει τουλάχιστον να απολογηθεί δίνοντας κάποιες εξηγήσεις γι’ αυτή τη χρεοκοπία, είναι καλύτερα να σιωπά και να μην προκαλεί.
Αγγίζει τα όρια του θράσους, ένας μοιραίος άνθρωπος, που χωρίς ποτέ να μιλήσει και να δώσει κάποιες εξηγήσεις για τα πεπραγμένα του, να παρεμβαίνει ξαφνικά στην πολιτική σκηνή και να τολμά να δίνει συμβουλές και οδηγίες, τι ειρωνεία μάλιστα για… άπλετο φως.

Η θητεία του στην πρωθυπουργία με τον μοιραίο υπερυπουργό συνεργάτη του, μετέπειτα δε Πρόεδρο Δημοκρατίας, σημάδεψε με την άφρονα πολιτική που άσκησαν την απαρχή των δεινών και της ουσιαστικής χρεοκοπίας και καταστροφής της Ελλάδος και των Ελλήνων πολιτών.

Ας αντιληφθεί ότι επιβάλλεται να μην προκαλεί τους πολίτες που παρασυρθέντες από το όνομα και τα έργα του εθνάρχη θείου του Κωνσταντίνου Καραμανλή τον ψήφισαν και τον ανέβασαν στον θώκο του πρωθυπουργού. Πρέπει να του θυμίσουμε ότι αυτός οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία υπερδανειζόμενος και προσλαμβάνοντας χιλιάδες αχρείαστους δημοσίους υπαλλήλους.

Επιβάλλεται λοιπόν να πούμε στον κ. Καραμανλή τουλάχιστον να μην προκαλεί και να σιωπά. Αλλως να μιλήσει και να δώσει εξηγήσεις για τη θητεία του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή