Προσωπικός γιατρός Ι

Κύριε διευθυντά
Φαίνεται ότι η «επιχείρηση Προσωπικός Γιατρός (Π.Γ.)» πάσχει από προχειρότητα. Κατ’ αρχάς είναι γνωστό ότι ο γιατρός, όπως και ο δικηγόρος, ενός ατόμου επιλέγεται με βασικό κριτήριο ότι είναι ένας επιστήμονας που χαίρει εμπιστοσύνης για τις γνώσεις/ικανότητες και βρίσκεται σε λογική απόσταση από το σπίτι ή από τον χώρο εργασίας. 

Μένω στην οδό Μουσών, όρια Αθήνας – Ψυχικού. Στις 17.9.2022 προσπάθησα να βρω τον Π.Γ. μέσω του φαρμακείου. Οι θέσεις είχαν ήδη καλυφθεί και έμενε κάποια στο Χαλάνδρι! Προφανώς δεν συνδέθηκα με Π.Γ. Σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές, ο Π.Γ. θα έχει με κάθε ασθενή μια πρώτη συνάντηση στο ιατρείο διάρκειας μισής ώρας. Με άλλα λόγια, χρειάζεται 2.000 άτομα x 1/2 ώρα = 1.000 ώρες!!! Αστεία πράγματα, η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο. Ακόμη, όσοι δεν ενταχθούν στο σύστημα θα έχουν ποινές. Αυτό πια δεν είναι αστείο αλλά τρελό. Είδα ότι από πλευράς γιατρών υπάρχουν αντιδράσεις. Θεωρώ αναγκαίο, το θέμα να μελετηθεί και να δομηθεί σε προαιρετική βάση χωρίς ποινές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή