Ένας εξαίρετος αθηναιογράφος

Ένας εξαίρετος αθηναιογράφος

Κύριε διευθυντά
Συχνά καταφεύγω στο google maps για να επιβεβαιώσω τα γραφόμενα του κ. Νίκου Βατόπουλου. Στο άρθρο της Κυριακής (29/1/2023) γράφει για τις ωραίες πολυκατοικίες της Ασκληπιού (στη διασταύρωση με Σόλωνος) τις οποίες χάζευα κι εγώ όταν ήμουν φοιτητής τω καιρώ εκείνω… Μέναμε τότε λίγο πιο πάνω στην «κύρια» Νεάπολη, Μαυρομιχάλη και Βουλγαροκτόνου, όπου και η ιστορική ταβέρνα «Η Λεύκα» του μακαρίτη του μπαρμπα-Κώστα Λέκκα. 
Την ευγένεια του κ. Νίκου Βατόπουλου είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε προ ημερών «εκ του φυσικού» από το αμερικανικό κανάλι WYNED (Bufallo και Toronto) στην πλατφόρμα του οποίου εκπέμπει και το δίκτυο PBS. Ηταν καλεσμένος της κ. Κόχυλα. Εκτός από την πολιτισμένη παρουσία του, ο κ. Βατόπουλος μιλάει και ωραία αγγλικά. Αυτή τη φορά δεν ντράπηκα να πω στους συναδέλφους μου ότι η εκπομπή είναι από την Ελλάδα και ότι ο κύριος αυτός που απολαμβάνει τη μαγειρική της κ. Κόχυλα με κόκκινο κρασί σε κολονάτο ποτήρι είναι γνωστός δημοσιογράφος στην «Greek daily Kathimerini». Τελικά είναι αλήθεια, ο κόσμος άλλαξε, αλλάξαν οι καιροί. Ο κ. Βατόπουλος έχει δώσει καινούργιο περιεχόμενο στην «αθηναιογραφία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή