Περιουσία σε «ομηρία»

Κύριε διευθυντά
Θα ήθελα μέσω της εφημερίδας σας να αναδείξω μια πρωτόγνωρη στα χρονικά της αντιπαροχής μη απόδοση ακινήτων σε δικαιούχους. Συνοπτικό ιστορικό:

Από το 2002 έχουν κατεδαφιστεί τρία ακίνητα στο κέντρο της Αρτας για την οικοδόμηση νέου πολυώροφου κτιρίου. Μετά έξι συνολικά χρόνια αρχαιολογικών καθυστερήσεων και μια πτώχευση του αρχικού εργολάβου, το έργο ανέλαβε μια real estate, θυγατρική μεγάλης συστημικής τράπεζας, με την υποχρέωση να το παραδώσει τον 11ο μήνα του 2015. Ηδη μετά 8ετία, περίπου, καθυστερεί η αποπεράτωσή του.

Το ήδη χτισμένο τμήμα του ρημάζει και καταρρέει, οι δε δικαιούχοι, χωρίς απολύτως καμία ενημέρωση, υφίστανται τη βάσανον της καρκινοβατούσης δικαιοσύνης έως και τον β΄ βαθμό, για οποιαδήποτε λογική απαίτηση ανάλογου αποζημίωσης, καθώς και όλο το γραφειοκρατικό μπλέξιμο που δημιουργεί η μεγάλη καθυστέρηση (θάνατοι, κληρονομικά κ.λπ.)!

Η real estate και η τράπεζα δεν μπαίνουν στον κόπο ούτε να απαντήσουν σε εξώδικα ή να συμβάλουν στη βοήθεια του νομικού διαμεσολαβητή ή άλλης εξωδικαστικής διευθέτησης!

Οσοι έχουμε απομείνει εν ζωή βρισκόμαστε σε δικαιολογημένο μεγάλο θυμό και σε απόγνωση, βλέποντας την περιουσία μας να είναι υπό καθεστώς «κατάληψης» ή, πιο ευγενικά, σε ιδιόμορφη ομηρία, παραδόξως, από μια θυγατρική μεγάλης τράπεζας!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή