Χρήσιμες διδαχές μέσω αναγνωστών

Χρήσιμες διδαχές μέσω αναγνωστών

Κύριε διευθυντά

Εύχομαι οι ηγήτορες της πατρίδας μας να διαβάζουν τη στήλη των αναγνωστών σας και ελπίζω ν’ ακολουθούν ορισμένες από τις υποδείξεις των, που με τόση γνώση παραθέτουν. 1: Θα είχαμε αποφύγει τις οδυνηρές εντυπώσεις που προκάλεσε στο Ευρωκοινοβούλιο η συμπεριφορά της κ. Εύας Καϊλή, αν οι αρμόδιοι είχαν ακολουθήσει πριν από χρόνια τη συμβουλή του ιατρού κ. Αντώνη Παπαγιάννη (φύλλο 25ης Απριλίου 2023) και διάλεγαν με προσοχή τους εκπροσώπους μας στο Ευρωκοινοβούλιο.

2: Η επιστολή του δρος Δημητρίου Καστρινάκη (φύλλο 23 Μαΐου 2023) μου προκάλεσε κλαυσίγελο. Θλίψη γιατί βλέπω πόσο φανατικοί είναι οι αριστεροί, ώστε να καταπατούν τον όρκο που έδωσαν σε ηλικιωμένο συγγενικό τους πρόσωπο και γέλιο για την αφέλειά τους να πιστεύουν ότι δεν υπάρχει «οφθαλμός, ος τα πάνθ’ ορά». Μας διηγείται ο δρ Καστρινάκης ότι ο εξάδελφός του ο Μανώλης που την προηγουμένη των εκλογών έπινε το ποτό του στο σπίτι των Βενιζέλων στη Χαλέπα και ορκίστηκε στην ηλικιωμένη θεία του και μητέρα του γράφοντος, ότι θα ψηφίσει τον Σοφοκλή Βενιζέλο, εντούτοις «πιάστηκε» να ψηφίζει ΕΔΑ. Ούτε τη θεία σεβάστηκε ούτε το σπίτι και το μεγαλείο των Βενιζέλων. Η ιστορία αναφέρεται στη δεκαετία του ’50 αλλά δεν νομίζω ότι έχουν αλλάξει πολλά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή