Για να θυμόμαστε…

Κύριε διευθυντά

Οκ. Γιάννης Παλαιολόγος σε άρθρο του, με τίτλο «Το τέλος των αγροτών που γνωρίζουμε» «Κ» 13-8-2015, περιγράφει αναλυτικά την προνομιούχο μεταχείριση των αγροτών (πραγματικών και περιστασιακών) μέχρι τις ημέρες μας.

Συμπληρώνοντας τις παροχές που αναφέρονται στο άρθρο, θα ήθελα να υπενθυμίσω τα εκατοντάδες εκατομμύρια που έπαιρναν, σχεδόν εθιμικά, ως bonus (λύτρα) κάθε φορά που με τα τρακτέρ έκλειναν τις εθνικές οδούς αδιαφορώντας για τους πολίτες που ταξίδευαν και τη βλάβη της οικονομίας. Με το πνεύμα ανοχής (ψηφοθηρίας) που επικρατούσε, κανείς από την ηγεσία των αγροτοσυνδικαλιστών δεν έδωσε λογαριασμό σε ποιους μοιράστηκαν τα λύτρα και με τι κριτήρια. Φυσικά, για φορολογία του πλιάτσικου δεν συζητήθηκε ποτέ.

Την τελευταία φορά που έκλεισαν, με κέρδος, τους δρόμους, ο τότε υπουργός Γεωργίας τους χάρισε 500.000.000 ευρώ, για να πάνε σπίτια τους, ούτε αυτός εξήγησε πού βρήκε τα λεφτά και με ποιο σκεπτικό έκανε την παροχή. Ενα πετραδάκι ακόμη στον υπερδανεισμό και τη χρεοκοπία της χώρας.

Ετσι, για να θυμόμαστε.

Γεωργιος Αραμπατζης

Ιατρός (ε.σ.)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή