Η συμμετοχή των τελωνείων

Κύριε διευθυντά

Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας σας «Η Καθημερινή» στις 9/9/2015 με τίτλο «Εταιρεία – Βιτρίνα για την Κοκαΐνη», του συντάκτη σας Σουλιώτη Ιωάννη, σας γνωρίζουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας και προκειμένου να μη δημιουργούνται λαθεμένες εντυπώσεις από άστοχες αναφορές και αποσιώπηση γεγονότων, ότι στην επιχείρηση για την ανακάλυψη του φορτίου των 27 κιλών κοκαΐνης συμμετείχε, κατά το μέρος που της αναλογούσε, και η υπηρεσία μας με τους υπαλλήλους του Τμήματος Δίωξης και εκ των Υστέρων Ελέγχων του Ε΄ Τελωνείου Πειραιά. Κατόπιν τούτων, θεωρούμε ότι το ανωτέρω περιγραφόμενο δημοσίευμα, κατά το μέρος που δεν αναγράφει την όποια συμβολή της υπηρεσίας μας, αλλοιώνει τα πραγματικά περιστατικά και τη συμβολή των τελωνειακών υπαλλήλων στην ανεύρεση της ναρκωτικής ουσίας ενώ δημιουργεί και εσφαλμένες εντυπώσεις με την έκφραση «Με αξιοσημείωτη ευκολία το φορτίο εκτελωνίστηκε» κ.λπ.

Παρακαλούμε στα πλαίσια της αντικειμενικής ενημέρωσης και της αποτύπωσης των πραγματικών περιστατικών, για τη συμβολή των τελωνειακών υπαλλήλων του Ε΄ Τελωνείου Πειραιά, παρακαλούμε όπως η παρούσα επιστολή μας δημοσιευθεί στην έγκριτη εφημερίδα σας, αν είναι δυνατόν στο ίδιο σημείο που είχε δημοσιευθεί και το επίμαχο δημοσίευμα και είμαστε στη διάθεση των συντακτών της εφημερίδας σας σε αντίστοιχες μελλοντικές επιχειρήσεις, για διευκρινίσεις επί των πραγματικών γεγονότων.

Ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Φλωρατος Σωτηριος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή