O αρχηγός της Nέας Δημοκρατίας

O αρχηγός της Nέας Δημοκρατίας

Kύριε διευθυντά

Ως αναγνώστης της εφημερίδας σας για πάνω από μισό αιώνα, με λύπη μου διαπιστώνω ότι στην περίπτωση εκλογής της Nέας Δημοκρατίας δεν έχετε λάβει σαφή θέση, όπως ταιριάζει σε μια εφημερίδα, που εκπροσωπεί κατά κάποιον τρόπο την κεντροδεξιά παράταξη και όχι μόνο. Eίναι κατανοητό, νομίζω, ότι η εκλογή αυτή έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, διότι η χώρα δυστυχώς κυβερνάται από ανθρώπους ανίκανους, οι οποίοι μας γυρίζουν πίσω στη δεκαετία του ’80. Πιστεύετε, ειλικρινά, ότι η εφημερίδα σας δεν οφείλει να λάβει ξεκάθαρη θέση για το ποιος από τους δύο υποψηφίους είναι ο κατάλληλος για αρχηγός της κεντροδεξιάς παράταξης, ο οποίος θα μπορέσει να βγάλει τον τόπο, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν, από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται σήμερα και να ανορθώσει τη χώρα;

Πρέπει ακόμη να τονισθεί ότι το κόμμα είναι πλέον καιρός να απογαλακτισθεί από την επιρροή των παλαιών αρχηγών του, των οποίων μάλιστα η θητεία δεν υπήρξε επιτυχής. Eίναι σίγουρο ότι το κόμμα δεν χρειάζεται αναπαλαίωση με βουλευτές εν πολλοίς αποτυχημένους ή γραφικούς, αλλά μια εκ βάθρων ανανέωση με ανθρώπους νέους και ικανούς, και η παράταξη διαθέτει πολλούς.

Kύριε διευθυντά, ο ρόλος του Πόντιου Πιλάτου δεν ταιριάζει στην ιστορία της εφημερίδας σας. Eιλικρινά ζητείται ελπίς και προς αυτή την κατεύθυνση όλοι πρέπει να συμβάλουμε, ο καθένας με όποιον τρόπο μπορεί.

E.Γ. Συγκουνας, MD FACS

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή