«Μια κατάσχεση ύψους 21 ευρώ»

«Μια κατάσχεση ύψους 21 ευρώ»

Κύριε διευθυντά

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έξαρση στις κατασχέσεις ποσών των τραπεζικών λογαριασμών επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως ύψους. Κατάσχουν ό,τι βρουν, δηλαδή για παράδειγμα ακόμα και 21 ευρώ! Κατάσχουν τα χρήματα που συγκεντρώνουν ιδιώτες και επιχειρήσεις για να πληρώσουν ρυθμίσεις που τρέχουν, μισθούς προσωπικού, αγοράς υλικών για την παραγωγή! Δεν υπάρχει καμία προστασία των ανθρώπων και των επιχειρήσεων που βρίσκονται σε δεινή θέση, στην οποία δεν περιήλθαν από δικά τους λάθη, ούτε καμία προβολή από τα ΜΜΕ των επιμέρους στοιχείων που συνθέτουν το σημερινό οικονομικό δράμα, περιοριζόμενα σε γενικολογίες που ούτε ωφελούν ούτε ενοχλούν κανέναν.

Υπάρχει και χειρότερο, περισσότερο ανησυχητικό, ότι η κυβέρνηση δεν αντιλαμβάνεται ότι ενέργειες σαν τις παραπάνω δεν είναι μόνο γελοίες, αλλά έχουν και το αντίθετο του επιδιωκόμενου αποτέλεσμα, σπρώχνοντας την οικονομία στην παραοικονομία. Κύριε Τσίπρα, αν ακόμα μένει σ’ αυτή την κυβέρνηση ίχνος λογικής, σύστησε στους υπουργούς να αποφεύγουν ό,τι βλάπτει αντί να ωφελεί! Υπάρχει ανάγκη συστράτευσης όλων μας, και ενέργειες σαν τις παραπάνω μόνο αρνητικό κλίμα τροφοδοτούν.

Αποστολος Γεωργοπουλος – Επιχειρηματίας

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή