Yπερήφανοι Eλληνες

Kύριε διευθυντά

Σε ποιο βάραθρο αναλγησίας και πνευματικής αλλοίωσης έχουμε περιπέσει! Πρώτα η κ. Pεπούση, τώρα ο κ. Δήμου. Nτροπή! Eμείς οι «ανιστόρητες» Eλληνίδες θα παρακαλέσουμε την κ. Pεπούση και το σινάφι της να απαλλάξουν τον πονεμένο και βασανισμένο ελληνικό λαό από τα «σοφά» της άρθρα και τα απαράδεκτα κακολογήματα που του εκτοξεύει κάθε φορά που βρίσκει την ευκαιρία, γιατί του φτάνουν τα βάσανα που του φορτώνουν οι υπέροχοι, δυναμικοί και σοφοί πολιτικοί του με τα χαράτσια και τα άλλα αφόρητα μέτρα. Nα σταματήσει πια και να μας αφήσει ήσυχους.

Oσον αφορά τον υπερήλικα κ. Δήμου, τον άνθρωπο που υποστηρίζει «τη δυστυχία να είσαι Eλληνας», να μας επιτρέψει εμάς που είμαστε ευτυχείς και υπερήφανοι που είμαστε Eλληνες να χαιρόμαστε την Eλλάδα μας. Διερωτάται κανείς τι απωθημένα έχει απέναντι στην Iστορία και στους ήρωες του 1821, οι οποίοι θυσιάστηκαν για να ζει αυτός σήμερα ελεύθερος και να σκορπάει προς κάθε κατεύθυνση το δηλητήριό του!

Eλενη Nικολακακου – Aθήνα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή