Κύριε διευθυντά

Εστω και την ύστατη ώρα είναι δυνατή συνεννόηση με την Ευρώπη, όπως έχει δείξει η μεγάλη πλειοψηφία της κοινής γνώμης που καθημερινά βρίσκεται σε απόγνωση. Πρέπει να σταματήσουν οι λαϊκισμοί, οι ψεύτικοι σωβινισμοί ότι δήθεν όλοι μας πολεμούν σε ένα κλίμα ersatz Μαρξισμού όπου η συνωμοσία του μεγάλου κεφαλαίου και των τοκογλύφων προσπαθούν να υποδουλώσουν την περήφανη Ελλάδα. Αυτή την ανόητη ψαλμωδία την έχει ξεπεράσει η ευρωπαϊκή αριστερά. Οταν αποφασίσουμε να ξανασυζητήσουμε με την Ευρώπη θα είναι κρίμα να επαναληφθεί η εικόνα της CANOSSA όπου ο αυτοκράτορας γονάτισε στον Πάπα. Δεν θα γίνει αυτό γιατί οι Ελληνες είναι πραγματικά περήφανος λαός με πολύ συχνά κακούς ηγέτες.

Γ. Μελισσινος

Η προσφορά της «Κ»

Κύριε διευθυντά

Είμαι παλαιός αναγνώστης της «Κ» και παρακολουθώ τη γενική θέση του συγκροτήματος στην περίοδο της κρίσης που διερχόμαστε. Πιστεύω ότι οι τοποθετήσεις σας πάνω στο ιδιαίτερα κρίσιμο θέμα της πορείας του τόπου μας είναι καλά διατυπωμένες και αντικειμενικές τόσο στον έντυπο λόγο όσο και στην τηλεόραση. Θεωρώ ότι πρέπει να συνεργαστούμε ευπρεπώς και πολιτισμένα με την Ευρώπη και να κινητοποιήσουμε τις παραγωγικές δυνάμεις μας αλλάζοντας ταυτόχρονα και τις φθαρμένες νοοτροπίες μας. Αυτό πρέπει έμπρακτα να αποδείξουμε αν θέλουμε να είμαστε περήφανοι. Από εδώ και πέρα ο πολιτικός κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι έμφαση  πρέπει να δοθεί στη συνεργασία αντί της ανταγωνιστικότητας και συμφεροντολογικού πολιτικού ρίσκου / κόστους. Τέλος, με ικανοποίηση καταγράφω και κοινωνική προσφορά της «Κ» ιδιαίτερα στα περιβαλλοντικά θέματα.

Στεφανος Παντζοπουλος

Σύμβουλος επιχειρήσεων

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή