Ελπίδα ανερμάτιστη

Κύριε διευθυντά

Ξεκίνησε με την άπιαστη φαντασίωση να αλλάξει την Ευρώπη και τον κόσμο στη βάση ενός παρωχημένου και αποτυχημένου μοντέλου. Ξεκίνησε χωρίς γνώσεις και προετοιμασία, και όχι μόνο αυτός, με εφηβική επιπολαιότητα ενός ανόητου και ασυμβίβαστου καταληψία.

Πίστεψε ότι ο κόσμος περίμενε να τον σώσει! Εγκληματική αφέλεια του ίδιου και της παρέας του!

Οδήγησε την πατρίδα μας στην καταστροφή ποτίζοντας οργισμένους και αγανακτισμένους με μια χωρίς αντίκρισμα ελπίδα. Ανειλικρινής, νομίζει ότι κοροϊδεύει τους άλλους χωρίς συνέπειες. Ισχυριζόταν ότι διαπραγματευόταν, ενώ μαζί με τον ανεκδιήγητο showman Μπαρουφάκη τους φλόμωνε στο ψέμα σπαταλώντας ένα καταστροφικό πεντάμηνο, πολύτιμο χρόνο. Δεκαπλασίασε το αναγκαίο ποσό από 1,2 δισ. στα 12! Ξόδεψε απερίσκεπτα και ξεγυμνώθηκε από την λίγη εμπιστοσύνη που είχαν για μας στην Ευρώπη. […] 

Κατασκεύασε ένα απίθανο, ψευδεπίγραφο και ύπουλο ψηφοδέλτιο. Μας οδήγησε στο πολυαμφισβητούμενο καταστροφικό δημοψήφισμα και πίστεψε ότι ανέβασε τα ποσοστά της δημοτικότητάς του. Ποιος θα δεχόταν ευχάριστα να υποστεί περικοπή των αποδοχών του, να ζήσει σε σκληρότερη λιτότητα; Μας οδηγεί συστηματικά στη φτώχεια. Πίστεψε ότι ενσωμάτωσε στον εαυτό του το 61%(!) με την αποτυχημένη πολιτική του. Είναι πραγματικό αυτό, όταν η αποχή ήταν τόσο υψηλή; Eνας πρόχειρος υπολογισμός (ΝΑΙ και αποχή) δείχνει ότι στην πραγματικότητα, παρά το με ύπουλη σκοπιμότητα και παραλογισμό κατασκευασμένο ερώτημα, δεν θα ήταν πάνω από 35% ! Η Ευρώπη τον δέχεται ακόμη γιατί στην προσπάθεια διάσωσης συμμετέχει το σύνολο του κοινοβουλευτικού δημοκρατικού τόξου. Ας ξεχάσει τη ναπολεόντεια «μοναδικότητά» του(!) και να επωφεληθούμε την ενότητα και καθολική συνεργασία στον δύσκολο αγώνα!

Δημ. Γ. Σμυρλης

Συν/χος λυκειάρχης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή