«Η δική μου διοίκηση στον ΕΕΣ»

«Η δική μου διοίκηση στον ΕΕΣ»

Κύριε διευθυντά

Δυστυχώς και πάλι στην απάντηση του κ. Τέλλογλου δεν αναφέρεται η αλήθεια που αφορά τη δική μου διοίκηση στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Συγκεκριμένα, ανέλαβα κατόπιν ομόφωνης απόφασης των 21 μελών του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου ως πρόεδρος στα τέλη Μαρτίου του 2015 και όχι πριν από τριάμισι έτη, όπως αναφέρει και πάλι λανθασμένα ο κ. Τέλλογλου στο δημοσίευμα της 18.6.2017. Αρα, οι υποχρεώσεις μας αφορούν τα έτη 2015-2016, για τις οποίες αποστείλαμε απόφαση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου στη Διεθνή Ομοσπονδία Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου ζητώντας ειδική ρύθμιση (σας έχει αποσταλεί η εν λόγω απόφαση του ΚΔΣ) και υπήρξε προσωπική διαβεβαίωση για την εις «βάθος» 20ετίας αποπληρωμή του χρέους.

Η διοίκησή μας λοιπόν, αφού ενήργησε αποτελεσματικά στη ρύθμιση των χρεών (περίπου 50.000.000 ευρώ) που μας άφησε η αμαρτωλή διαχείριση του κ. Ανδρ. Μαρτίνη, επικεντρώθηκε κυρίως στην εκπλήρωση της μισθοδοσίας του προσωπικού σε τακτική μηνιαία βάση, κάτι το οποίο για εμάς ήταν πρώτιστο καθήκον και μέλημα.

Διερωτώμεθα όμως μετά μεγάλης εκπλήξεως γιατί ο κ. Τέλλογλου επικαλείται δέσμευση παλαιότερου Δ.Σ. που δεν αφορά το παρόν Δ.Σ. και δεν ήταν δέσμευση δική μας προς υλοποίηση. Τα ανωτέρω προς πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας που προσδοκούμε από μια έγκυρη και έγκριτη εφημερίδα.

Για το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο

Ο πρόεδρος

Δρ Αντωνιος Αυγερινος

Φαρμακοποιός, υποστράτηγος ε.α.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή