«Ντρέπομαι για όσα διάβασα»

«Ντρέπομαι για όσα διάβασα»

Κύριε διευθυντά

Ντρέπομαι, ω ναι ντρέπομαι, πραγματικά, που αγοράζω μία εφημερίδα που αντιμετώπισε τόσο άθλια ένα συλλαλητήριο όπως αυτό της Κυριακής. Μας έπρηξε το συκώτι ότι δεν πρέπει να γίνει κτλ. Είχε ξεκινήσει με τα νούμερα πως θα πάνε περίπου 30.000, μικρή συμμετοχή. Υπολόγισε τον κόσμο σε 90.000 –αλήθεια, γιατί όχι 99.000–, λες και είναι μαγαζί και έχουμε τις εκπτώσεις του Ιανουαρίου! Το Reuters μίλησε για 300.000 κόσμο.

Ηταν ημέρα ντροπής για όλα τα ΜΜΕ η Κυριακή και για την σοβαρή «Καθημερινή»; Πραγματικά σκέφτομαι γιατί δεν πίνω κανένα ποτό παραπάνω από το να χαλάω λεφτά σε κομπλεξάρες, όπως θα έλεγε ο Ρένος Αποστολίδης. Αλήθεια, ποιος με την προβιά του δημοκράτη θα με ορίσει ως γραφικό  κτλ;

Και κάτι τελευταίο. Μην ξεχνάτε πως έχετε ευθύνη για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, που με τον μη πρότερο έντιμο βίο σας –και ας λέγατε σαν τον ψεύτη βοσκό αλήθεια την ύστατη στιγμή– στέλνατε κόσμο στο «όχι»! Ντροπή, τίποτα άλλο. Δεν ξέρω τι θα γίνει με το Μακεδονικό, αλλά τουλάχιστον ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε.

Δημητρης Μακριδης, ιστορικός

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή