Η α λα Χότζα πολιτική τους

Κύριε διευθυντά

Με την καλή χρονιά να ανατέλλει δυναμικά η κυβέρνηση της ΤΦΑ (Τελευταίας Φοράς Αριστερά) έκοψε 150 ευρώ από τους χαμηλοσυνταξιούχους. Ετσι για να μάθουνε οι άμοιροι ηλικιωμένοι να ζούνε με τίποτα. Μου θυμίζει το παλιό ανέκδοτο του Χότζα που έκοβε κάθε μέρα λίγο φαγητό από τον γάιδαρό του. Στο τέλος πέθανε ο γάιδαρος και αναρωτιόταν ο Χότζα για την αιτία.

Η εθνική αιμορραγία των νέων στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά και να προκόψουν πρέπει να απασχολεί πρωτίστως τους πρώην καταληψίες ως θέμα εθνικής ασφάλειας. Με την ευκαιρία: Για να μην το πληρώσουμε όσο ακριβά πιθανολογείται, τόσο ώστε τα επόμενα πενήντα χρόνια να μη μιλάει κανείς για αριστερά στην Ελλάδα, πρέπει να κλείσουμε οσονούπω το θέμα με τα Σκόπια ώστε στην επόμενη σύνοδο του ΝΑΤΟ να διευκολυνθεί η απόφαση εισόδου τους στη συμμαχία. Και θα παρακαλέσω θερμά όσους πριν αρχίσουν να φωνάζουν «προδοσία» να διαβάσουν σε ένα λεξικό τι σημαίνει η λέξη συμβιβασμός. Γιατί και στην καθημερινή μας ζωή και στα σοβαρά θέματα, τα εθνικά, τείνουμε να μπλέκουμε τις έννοιες. Συμβιβασμός λοιπόν με τα Σκόπια και μια πληγή λιγότερη να αιμορραγεί.

Νικος Ψαροπουλος, Αξιωματικός Ε.Α., Πολεμικού Ναυτικού

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή