Χρειαζόμαστε έναν Κων. Καραμανλή

Χρειαζόμαστε έναν Κων. Καραμανλή

Κύριε διευθυντά

Αυτή η κυβέρνηση μας δίνει την εικόνα μιας σοβαρής κυβέρνησης; Μιας κυβέρνησης που κινείται σε συγκεκριμένη πολιτική κατεύθυνση και υπακούει σε όλες τις εντολές που παίρνει από τον πρωθυπουργό; Οχι. Πρόκειται για ένα ασυντόνιστο και απείθαρχο πολιτικό τσούρμο. Και με αυτή την τραγελαφική κυβέρνηση πιστεύει ο Τσίπρας ότι σε δυο-τρεις μήνες θα μας βγάλει από το μνημονιακό καθεστώς και θα μας κάμει μια υπολογίσιμη οικονομικά χώρα. Και πανηγυρίζει μάλιστα από τώρα.

Οι πανηγυρισμοί όμως θα του μείνουν. Για να σταματήσει αυτό το εκκωφαντικό οικονομικό μας κατρακύλισμα, για να ξαναπάρουμε σιγά σιγά την πάνω βόλτα, για να μπει μια τάξη σε αυτό το γενικότερο μπάχαλο που μας ταλανίζει, χρειαζόμαστε έναν ισχυρό πολιτικό ηγέτη. Εναν ηγέτη με καταλυτική παρουσία. Εναν ηγέτη που δεν θα τολμάει κανένας, ούτε στην κυβέρνησή του ούτε και στο κόμμα του, να τον αγνοεί. Χρειαζόμαστε έναν ηγέτη που να θυμώνει εύκολα.

Και το ίδιο εύκολα να δείχνει και την πυγμή του. Χρειαζόμαστε έναν Κων. Καραμανλή. Εναν Καραμανλή που να ασκεί τη διακυβέρνηση αποφασιστικά και αποτελεσματικά και δεν θα επιτρέπει στον κάθε υπουργό του, στον κάθε βουλευτή του, στον κάθε κομματικό του παράγοντα να παίρνει σβάρνα τις τηλεοράσεις και να λέει ό,τι του κατεβαίνει. Να λέει αρλούμπες. Δεν μας παίρνει άλλο να μασάμε τα λόγια μας.  Δεν μας παίρνει άλλο να παρουσιάζουμε τους σημερινούς ηγετίσκους μας για σπουδαίους πολιτικούς άνδρες.

Τακης Σουβαλιωτης, Χαλανδρίτσα Πατρών

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή