Για τη συζήτηση στη Βουλή; Ενα κρίμα είναι λίγο

Για τη συζήτηση στη Βουλή; Ενα κρίμα είναι λίγο

Κύριε διευθυντά

Οσοι παρακολούθησαν τη συζήτηση στη Βουλή, την περασμένη Παρασκευή, σε επίπεδο αρχηγών, ασφαλώς δεν έμειναν ικανοποιημένοι. Το επίπεδο της συζήτησης ήταν επιεικώς απαράδεκτο! Η αντιπαράθεση μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ανταποκρινόταν στην κρισιμότητα της κατάστασης και την αναγκαιότητα αντιμετώπισης των μεγάλων προβλημάτων που ταλανίζουν τούτη την ώρα τη χώρα.

Οσοι περίμεναν να παρακολουθήσουν μια συζήτηση με ουσία, σοβαρή και νηφάλια, απογοητεύθησαν. Ηταν μια συζήτηση οξείας αντιπαράθεσης, καθαρά επικοινωνιακού χαρακτήρα που απέβλεπε στη συσπείρωση μόνο της κομματικής πελατείας. Ομως, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι την παράσταση έκλεψε ο βουλευτής της αντιπολίτευσης, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό, τον ανακαλούσε στην τάξη φωνάζοντας με οργίλο ύφος: «κάτσε κάτω αγοράκι μου»! Προφανώς ο διαμαρτυρόμενος θεωρούσε ότι δεν βρίσκεται στη Βουλή αλλά σε κάποιον άλλο χώρο, ίσως σε κάποια παιδική «αλάνα», όπου τα αγοράκια μπορούν να λένε ό,τι θέλουν, να κάνουν ό,τι θέλουν και να παίζουν, μη αντιλαμβανόμενα την κρισιμότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα. Κρίμα!

Ηλιας Μαλεβιτης, Νομικός, πρ. βουλευτής

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή