Συνεννόηση; Ο ευρών αμειφθήσεται…

Συνεννόηση; Ο ευρών αμειφθήσεται…

Κύριε διευθυντά

Ο Ελληνας πολίτης, βιώνοντας το αλαλούμ της χρονίζουσας, λαϊκίστικης και δημαγωγικής πολιτικής χωρίς τη σωστή και ειλικρινή ενημέρωσή του, δεν είναι σε θέση να προβλέψει τι του επιφυλάσσει το μέλλον.

Η παραπληροφόρηση, τα ασύστολα ψεύδη και οι συνεχείς παλινωδίες έχουν καταστεί ρουτίνα των Ελλήνων πολιτικών.

Αλλα λένε οι κυβερνώντες και άλλα οι αντιπολιτευόμενοι, με ανύπαρκτη τη μεταξύ τους συνεννόηση, που είναι απαραίτητη για το συμφέρον της χώρας. Οι μεν κυβερνώντες θριαμβολογούν και αυτοεπαινούνται, οι δε αντιπολιτευόμενοι αυτοπροβάλλονται ως εκκολαπτόμενοι μελλοντικοί σωτήρες της χώρας. Πρόκειται για συστηματική παραπλάνηση των Ελλήνων πολιτών, αφού όλοι τους είναι συνυπεύθυνοι για την καταρράκωση της χώρας.

Οι υπεράριθμοι για τη χώρα βουλευτές καταχειροκροτούν τις μεταξύ των επιθετικές αλληλοκατηγορίες και αντιπαραθέσεις, αντί να επιδείξουν πνεύμα συνεργασίας, ανταλλάσσοντας απόψεις και προτάσεις, για την επίλυση των ποικίλων και σοβαρών προβλημάτων της χώρας.

Είναι επιβεβαιωμένο ότι πρωταρχικός στόχος των επαγγελματιών πολιτικών είναι η με κάθε τρόπο αναρρίχησή τους στην εξουσία, απολαμβάνοντες τίτλους και ποικίλα προνόμια και να βρίσκονται στο προσκήνιο της δημοσιότητας.

Ετσι, με την ασκούσα τακτική των μεταξύ τους αλληλοκατηγοριών, οι μεν κυβερνώντες επιδιώκουν τη διαιώνισή τους στην εξουσία, οι δε αντιπολιτευόμενοι, με την εμμονή τους στις εκλογές, ευελπιστούν ότι θα τους εκτοπίσουν και θα τους διαδεχθούν στην εξουσία, ενώ είναι δευτερεύον θέμα για τους πολιτικούς η πολυδιάστατη παρακμή της χώρας και η φτωχοποίηση και εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών.

Γεώργιος Θαλασσινός, Κηφισιά

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή