Ενστάσεις κατοίκου της συμπρωτεύουσας

Ενστάσεις κατοίκου της συμπρωτεύουσας

Κύριε διευθυντά

Σχετικά με το άρθρο της κ. Κουναλάκη με τίτλο «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη» της 22/11/2018, σημειώνω τα εξής:

1. Η κ. Κουναλάκη, πέρα από τον θαυμασμό που εκφράζει για τον απερχόμενο δήμαρχο και το «έργο» που αφήνει στην πόλη μας, εκφράζει και με βεβαιότητα ότι όλο αυτό το «έργο» κινδυνεύει να ανατραπεί. Η ερώτησή μου είναι από πού βγάζει το βέβαιο συμπέρασμά της η γράφουσα; Δεν επικαλείται κανένα στοιχείο, παρά μόνον το διατυπώνει ως δόγμα.

2. Επίσης, παραβλέπει να ενημερώσει τους αναγνώστες ότι ο απερχόμενος δήμαρχος αποφάσισε να μη θέσει ξανά υποψηφιότητα –και– γιατί γνωρίζει (από τις δημοσκοπήσεις) ότι δεν θα επανεκλεγεί.

3. Ενώ η γράφουσα αναφέρει ότι ο απερχόμενος δήμαρχος δεν έλυσε κανένα από τα ουσιαστικά προβλήματα των πολιτών της πόλης (το οποίο είναι γεγονός), εύχεται να μπορούσε να παραμείνει δήμαρχος. Γιατί; Θα έπρεπε να είναι ισόβιος, αναντικατάστατος και όλοι οι πολίτες να πιστέψουμε ότι κάθε ελπίδα για να ψηφίσουμε έναν «βελτιωμένο» δήμαρχο είναι μάταιη;

Δυστυχώς, παρατηρώ ότι και η αρθρογράφος σας ακολούθησε τον συρμό των «ύμνων των ημετέρων».

Στελιος Αυγουστιδης, Θεσσαλονίκη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή