Ζώντας τον εφιάλτη της στάθμευσης

Ζώντας τον εφιάλτη της στάθμευσης

Κύριε διευθυντά

Το κύριο άρθρο του φύλλου της 22/12/2018 ήταν για εμένα μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο συντάκτης του, προφανώς εκνευρισμένος γιατί παρανόμησε και υπέστη τις συνέπειες, επετέθη στη Δημοτική Αστυνομία γιατί αυτή έκανε τη δουλειά της. Ως κάτοικος του κέντρου, πολλές φορές επιστρέφοντας στο σπίτι μου ύστερα από μια μακρά ημέρα εργασίας, δαπανώ από 20 έως και 45 λεπτά αναζητώντας θέση στάθμευσης κατοίκου (είμαι κάτοχος της κάρτας που εκδίδει ο Δήμος Αθηναίων). Ο λόγος είναι ότι η Δημοτική Αστυνομία δεν ελέγχει τις βραδινές ώρες τη στάθμευση με αποτέλεσμα την άναρχη και παράνομη (αλλά πολλές φορές άρτια οργανωμένη από «στελέχη» καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος) στάθμευση τόσο στις θέσεις με τη λευκή διαγράμμιση (με πληρωμένη κάρτα) όσο και σε αυτές με την μπλε (για κατοίκους με κάρτα).

Θα περίμενα από μια εφημερίδα όπως η «Καθημερινή» να ενθαρρύνει τη Δημοτική Αστυνομία να εντατικοποιήσει τους ελέγχους και να επιβάλει τη νομιμότητα. Ελπίζω όποιος εκλεγεί δήμαρχος στην πόλη μας να μην ακούσει την προτροπή του συντάκτη σας και, αντίθετα με αυτήν, να ενισχύσει τη Δημοτική Αστυνομία ώστε να μη γίνεται η στάθμευση ένας καθημερινός εφιάλτης για τους κατοίκους του κέντρου.

Γιωργος Σμυρνιουδης, Αθήνα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή