Να φωτογραφίσουμε εμείς τα ονόματα;

Να φωτογραφίσουμε εμείς τα ονόματα;

Κύριε διευθυντά

Τον Στέφανο Κασιμάτη τον διαβάζουμε πάντα. Για τις γνώσεις, το χιούμορ, την ειρωνεία ενίοτε, ασχέτως αν συμφωνούμε μαζί του. Και φυσικά μαθαίνουμε από όσα αναφέρει.

Στο άρθρο του στις 14 Απριλίου «Πέρα από το ΠΑΣΟΚ» μας αφήνει στο σκοτάδι. Αναφέρεται σε γεγονός στα μέσα της δεκαετίας του 1990, που ξεκίνησε να κάνει διπλωματικό ρεπορτάζ. Μιλάει για υπουργό ΠΑΣΟΚ, πιθανόν τον Κάρολο Παπούλια, που δεν κατονομάζει, λέγοντας ότι ήταν αντιευρωπαϊστής.

Επίσης αναφέρει ότι τα δύσκολα θέματα τα ευρωπαϊκά, τα «διεκπεραίωνε εξόχως ο αναπληρωτής υπουργός», που πάλι δεν κατονομάζει. Εννοεί Θεόδωρο Πάγκαλο ή Γεώργιο Ρωμαίο;

Δεδομένου ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε, αναρωτιόμαστε γιατί ο αρθρογράφος δεν γράφει ονόματα; Σιγά τα κρατικά μυστικά. Τέτοια ήσσονος σημασίας θέματα ακόμη και τα υπουργεία Εξωτερικών των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας τα αποχαρακτηρίζουν και τα δημοσιεύουν.

Η εφημερίδα και οι δημοσιογράφοι της οφείλουν να είναι μέσο και πηγή γνώσεων, έστω και για θέματα παλαιά και μικρότερης σπουδαιότητας.

Δημητρης Γεωργαντας, Χειρουργός, Μαρούσι

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή