Από παιδί με την «Καθημερινή»

Από παιδί με την «Καθημερινή»

Κύριε διευθυντά

Θέλω να σας συγχαρώ για την επάρκεια των συνεργατών- αρθρογράφων σας και όλων γενικώς που κρατάνε την αγαπητή μας «Καθημερινή» στο επίπεδο που πρέπει και αξίζει στην τόσο συκοφαντημένη ελληνική αστική τάξη. Η αρθρογραφία ιδίως των κ. Κασιμάτη και Θεοδωρόπουλου για το ζήτημα του μακαρίτη Μπελογιάννη μάς δίνει ελπίδα ότι η μεγάλη σιωπηλή πλειοψηφία του ελληνικού λαού αρχίζει να ξυπνάει από τον μακάριο ύπνο στον οποίο την είχαν βυθίσει τα φοβικά σύνδρομα της μεταπολίτευσης. Να αγιάσει το στόμα τους λοιπόν ή μάλλον η πένα τους…

Και κάτι τελευταίο, συμβουλεύστε τη Ν.Δ. να ρίξει τους τόνους στο θέμα της προσφυγής στις κάλπες και να αφήσει τον κ. Τσίπρα να κάνει όλη τη «βρώμικη» δουλειά γιατί αν επιχειρήσει ο Κυριάκος να ιδιωτικοποιήσει π.χ. τη ΔΕΗ, η  MARFIN του 2010 θα θυμίζει μαθητική εκδρομή της δεκαετίας του 1950, της εποχής που, από τότε είμαι αναγνώστης της εφημερίδας, περίμενα κάθε μεσημέρι να την φέρει ο πατέρας μου στο σπίτι.

Πετρος Μερτζανης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή