Περί Παναγιώταινας και εκλογής ΠτΔ

Περί Παναγιώταινας και εκλογής ΠτΔ

Kύριε διευθυντά

Με τον τίτλο «Faute de mieux» ο καλός σας συνεργάτης Φαληρεύς συνιστά, ή μάλλον προβλέπει, ότι για να μην τσακωνόμαστε, μια και δυσκολευόμαστε να βρούμε το κατάλληλο πρόσωπο άξιο να εγκατασταθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, να φέρουμε πάλι, για μια δεύτερη θητεία, τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Δηλαδή, από ολότελα καλή και η Παναγιώταινα.

Κύριε Φαληρεύ, επιτρέψτε μου να διαφωνήσω. Πού είναι ο νέος αυτός άνεμος που πνέει πάνω από την πατρίδα μας, προϊόν της εκλογής Κυρ. Μητσοτάκη; Είναι δυνατόν να μην υπάρχει κατάλληλος μεταξύ τόσων και τόσων πρώην; Είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί ένας άνθρωπος έξυπνος (με υψηλό IQ), μορφωμένος, γλωσσομαθής, με πολιτική πείρα και βέβαια πατριώτης;

Μοιάζει να έχει στερέψει το μυαλό των πολιτικών μας ανδρών και γι’ αυτό θα ήθελα να προτείνω εγώ το πρόσωπο που θεωρώ κατάλληλο για μια σύγχρονη Ελλάδα. Είναι ο Στέφανος Μάνος. Ανθρωπος οξύνους, με πολιτική πείρα, με savoir faire και savoir vivre και με μεγάλες πιθανότητες να είναι εκείνος που θα μπορούσε να ενώσει τους Ελληνες και να ανεβάσει το επίπεδο της χώρας μας και την απήχηση που θα έχει αυτή στην παγκόσμια σκηνή. Και έτσι, δεν θα είχαμε να υποστούμε την Παναγιώταινα, από ολότελα.

Ι. Ιωσηφ, Πόρτο Ράφτη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή