Το Πολεμικό Ναυτικό και οι απέναντι

Το Πολεμικό Ναυτικό και οι απέναντι

Κύριε διευθυντά

Οι Τούρκοι, με τις επίμονες και καθημερινές διελεύσεις, υπερπτήσεις, παραβιάσεις κ.λπ. στον χώρο του Αιγαίου, θέλουν να  μας δείξουν ότι για αυτούς δεν είμαστε παρά μία πρώην επαρχία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, και εμείς, όταν διαπιστώνουμε ότι κάνουν ναυτικές ασκήσεις ανάμεσα στα νησιά των Κυκλάδων ή έξω από το ακρωτήριο του Καφηρέα, σκεπτόμαστε ανακουφισμένοι ότι τουλάχιστον δεν έκαναν –προς το παρόν– βόλτες στον Σαρωνικό.

Ο «ναυτικός λαός» μας, που δυστυχώς δεν είναι πια ναυτικός, αν δεν συνειδητοποιήσει ότι πρέπει επειγόντως και με κάθε θυσία να ενισχυθεί, μεταξύ άλλων, το Πολεμικό Ναυτικό μας, θα ζήσουμε καταστάσεις που δεν θέλω ούτε να τις σκεφθώ. Διαφορετικά –ως συνταξιούχος και εγώ– από ποιo κράτος πιστεύουμε ότι θα ζητήσουμε αναδρομικά, περικοπείσες συντάξεις καθώς και ικανοποίηση οποιωνδήποτε άλλων, δικαίων έστω, οικονομικών αιτημάτων έχουν οι διάφορες κοινωνικές ομάδες;

Μιχ. Λιωσης, Πρώην πλοίαρχος Ε.Ν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή