Πενθώ, αλλά δεν ξεχνώ σπουδαίους γιατρούς

Πενθώ, αλλά δεν ξεχνώ σπουδαίους γιατρούς

Κύριε διευθυντά

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η σύζυγός μου Ντέπυ, μετά τρία χρόνια και πλέον θεραπειών της σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, αποφάσισε να συνεχίσει στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Αγιοι Ανάργυροι».

Η παρακολούθησή της και η συνεχής φροντίδα της από την ομάδα του ιατρού παθολόγου ογκολόγου δρα Επαμεινώνδα (Νώντα) Σαμαντά για το χρονικό διάστημα περίπου 3,5 μηνών υπήρξε εξαιρετική από κάθε άποψη.

Η ενδελεχής κάθε φορά εξέτασή της, η συνεχής ενημέρωση της οικογένειάς μας για την κατάσταση της υγείας της, η προθυμία των ιατρών, η εκ μέρους τους ανθρώπινη αντιμετώπιση της ασθενούς, αλλά και άλλες πτυχές της νοσηλείας, όπως η ευγένεια όλου του νοσηλευτικού προσωπικού και η καθαριότητα των χώρων, μας έκαναν εξαιρετικά θετική εντύπωση.

Η σύζυγός μου απεβίωσε λίγο πριν από τα περασμένα Χριστούγεννα. Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές προσωπικές μου, αλλά και των δύο υιών μας, ευχαριστίες προς τον ιατρό Νώντα Σαμαντά, καθώς και στους ιατρούς της ομάδας του, για το ουσιαστικό επιστημονικό και ανθρώπινο έργο τους, του οποίου υπήρξαμε αυτόπτες μάρτυρες.

Μιχαλης Αλ. Βαροτσος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή